Yves Saint Laurent Shimmer Rush (lente 2019)

Hou je van glinsterende en schitterende pasteltinten? Dan is de Yves Saint Laurent Shimmer Rush collectie voor deze lente zeker iets voor jou. Als je dacht dat pastel saai was, dan bewijst Yves Saint Laurent gelukkig het tegendeel! Meer weten over deze nieuwe collectie? Lees dan zeker verder!

“Glanzende, spiegelende, heerlijk glinsterende pasteltinten. Een halo van licht omgeeft haar op de scène van de muziekfestivals. Met haar onbevangen blik zuigt ze alle aandacht naar zich toe.  YSL Beauté presenteert de Spring Look 2019, een creatie van Tom Pecheux, Internationaal Directeur Beauty, en een puur concentraat van explosieve energie. Bleekroze, berijmde lavendel, geïriseerd wit en neonpastel zijn de signatuurtinten van het seizoen voor ogen, lippen en nagels in een collectie die even prikkelend als onweerstaanbaar is. Hiermee durf je te schitteren!”

De Yves Saint Laurent Shimmer Rush collectie staat dus in het teken van pasteltinten maar niet op de manier waarop we het kennen. Bij YSL hebben ze er namelijk een hele speelse en opvallende toets aan gegeven. Zowel de verpakkingen als de producten zelf zien er oogverblindend uit door alle shimmers!

Dit zijn alle producten uit de collectie:

Palette All Over Spring 2019 – € 70,00

Face Palette Spring 2019 – € 69,00

Couture Eyeliner – € 40,00

Nr. 11 Metallic Grey
Nr. 12 Multi-Coloured Black

Rouge Volupte Shine – € 38,50

Nr. 93 Rose Singulier
Nr. 94 Fuschia Surréalist

Volupte Liquid Balm – € 33,00

Nr. 17 Hunt Me Lilac
Nr. 18 Rush Me Pink

La Laque Couture – € 28,50

Nr. 111 Corail Singulier
Nr. 112 Blanc Figuratif
Nr. 113 Rose Luminescent

Echt, hoe mooi zijn die verpakkingen en producten? De metallic parelmoeren glans ziet er gewoon prachtig uit. Het maakt zeker een statement als je een van deze producten uit je handtas haalt.

De Yves Saint Laurent Shimmer Rush lente collectie is exclusief verkrijgbaar bij Galleria Inno en is vanaf januari verkrijgbaar dus ze zou normaal al in de winkels moeten liggen.

Wat vind jij van deze collectie?

Share:

2 Comments

  1. February 10, 2019 / 1:25 pm

    Wat een chique collectie zeg. Alles ziet er zo mooi uit. Vooral de lipgloss/balms trekken mij heel erg.

  2. February 12, 2019 / 1:23 pm

    Ohh wat een prachtige collectie. Ik ben erg benieuwd naar de nagellak en lipbalm in rush me pink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?