Yves Saint Laurent Yconic Purple (herfst/winter 2018)

Vanaf de eerste fashionshows in 1962 tot de afgelopen jaren heeft de kleur paars een belangrijke rol gespeeld in de wereld van YSL. Daarom willen ze deze iconische kleur terugbrengen met de Yves Saint Laurent Yconic Purple collectie voor deze herfst/winter. Als je benieuwd bent naar deze collectie, lees dan zeker verder!

Yves Saint Laurent Yconic Purple

“YCONIC PURPLE is een krachtige collectie om een intens kleurstatement te maken. Deze collectie is ook de gelegenheid om twee YSL iconen samen te brengen: Tom Pecheux en de kleur paars. Laten we de interpretatie van Tom Pecheux op deze legendarische kleur ontdekken. Vanuit het ‘erfgoed’ van het huis, heeft deze kleur nu een meer moderne en frissere uitstraling dan ooit. Een kleur van kracht, intensiteit en vrouwelijkheid voor een gedurfd statement in de Fall Look 2018.”

Een collectie waarbij paars op een sensuele en krachtige manier gebruikt wordt, in combinatie met wat zachtere tinten zoals perzik en wit. Dit zijn de najaarscollecties waar ik gek op ben! In deze collectie zien we dus weer een mooie balans van verschillende kleuren terugkomen maar met de nadruk op het iconische YSL paars.

Dit zijn alle producten uit de collectie:

Yves Saint Laurent Yconic Purple

Couture Palette Fall 2018 – € 71,00

Yves Saint Laurent Yconic Purple

Couture Chalks Fall 2018 – € 71,00

Yves Saint Laurent Yconic Purple

Rouge Pur Couture – € 38,50

81 Violine Désinvolte
82 Rouge Provocation

La Laque Couture – € 28,50

107 Violet Underground
108 Mauve Alternatif

Misschien niet meteen de grootste collectie maar gelukkig wel een hele mooie, vind je niet? Ik ben vooral benieuwd naar het palette en de lipsticks. De Couture Chalks sla ik persoonlijk liever over maar het lijkt me wel een zeer uniek en interessant concept!

De Yves Saint Laurent Yconic Purple collectie is exclusief verkrijgbaar bij Galeria Inno vanaf september 2018. De collectie is limited edition dus wees er snel bij als je een van deze producten wilt bemachtigen!

Wat vind jij van deze collectie?

2 Comments

  1. August 27, 2018 / 4:59 pm

    Ik vind het eigenlijk best wel een hele mooie collectie. Niet mega gebruikelijke en voorspelbare kleuren maar dat vind ik er juist wel mooi aan.

  2. August 29, 2018 / 11:18 am

    Oh die verpakkingen, zo mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?