web analytics

Zelfbruiners voor een lichte huid

In de zomer houden de meeste mensen er van om een bruin kleurtje te hebben. Zelfbruiner is hier ideaal voor want het is veel minder schadelijk voor je huid dan zonnebaden. Als je erg licht bent, dan ben je waarschijnlijk bang om gelijk té bruin of zelfs oranje te worden. Gelukkig zijn er een heleboel zelfbruiners voor een lichte huid op de markt. Dit zijn alvast mijn favorieten!

Balance Me Gradual Tanning Drops

Wil je zelf de controle blijven behouden en zelf beslissen hoe bruin je wilt worden? Dan zijn Tanning Drops ideaal voor jou. Dit soort druppels voeg je gewoon toe aan je favoriete dagcrème of bodylotion et voila: je hebt je eigen custom made zelfbruiner. Hoe meer druppels je toevoegt, hoe bruiner je zult worden.

Deze Balance Me Gradual Tanning Drops zijn mijn persoonlijke favoriet, voornamelijk voor mijn gelaat. Ik mix een druppel of twee met een gelcrème, breng dit aan voor ik ga slapen en ‘s ochtends word ik wakker met een mooie, gebruinde én natuurlijke teint.

Vita Liberata Gradual Tanning Lotion

De Vita Liberata pHenomenal zelfbruiner is een van de beste zelfbruiners voor beginners. Het product komt in de vorm van een mousse waardoor hij zeer makkelijk aan te brengen is.

Hij heeft verder ook een color guard, wat wilt zeggen dat het product al meteen een kleur afgeeft tijdens het aanbrengen. Deze color guard zorgt er dus voor dat je ziet waar je al gesmeerd hebt of waar nog niet.

De zelfbruiner in de kleur Medium is de perfecte zelfbruiner voor een lichte huid. Hij geeft een zeer natuurlijk resultaat dat niet te bruin of te oranje is maar toch genoeg kleur geeft om een aanzienlijk verschil te zien.

He-Shi Day To Day Gradual Tan

Een andere fijne zelfbruiner voor de lichte huid is deze Gradual Tan van He-Shi. Het product is, zoals de naam al doet vermoeden, een zelfbruiner die je dagelijks moet opbouwen. Met dit product hoef je dus niet bang te zijn dat je meteen een oompa loompa zal worden!

Je kunt dit product vergelijken met de getinte bodylotions van vroeger maar dan zonder de vlekken. Je brengt het product iedere ochtend aan tot je de gewenste kleur bereikt. Met deze Gradual Tan kies je dus ook zelf hoe bruin je wilt worden.

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer olie

Ook bij de drogisterij vind je een heleboel fijne zelfbruiners voor de lichte huid, waaronder deze gloednieuwe Natural Bronzer olie van Garnier. Deze zelfbruiner is écht wel natural dus Garnier heeft niet gelogen met de naam.

Je brengt deze verzorgende olie aan op de huid en binnen een aantal uren word je mooi egaal bruin. Doordat hij je huid ondertussen ook hydrateert krijg je verder ook nog een prachtige glow!

Zoals je kunt zien: er zijn dus een heleboel zelfbruiners voor een lichte huid op de markt. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat je oranje of onnatuurlijk bruin zult worden. Ik ben van mijzelf ook méga wit en ik gebruik al deze zelfbruiners al langere tijd, zonder enig probleem.

Ben jij ook zo bang dat je te oranje/te donker wordt van zelfbruiner?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?