Ziaja Sinaasappel Douchescrub

Het is inmiddels officieel zomer maar het zonnetje laat nog steeds op zich wachten. Daarom probeer ik toch een zomers gevoel te creëren in mijn badkamer, kwestie van niet te lang bij het druilerig weer stil te blijven staan. Een fijn product hiervoor is de Ziaja Sinaasappel Douchescrub, een verfrissend product dat gewoon zomer schreeuwt! Kijk je mee?

Ziaja sinaasappel douchescrub

Ik ben iemand die zich het liefst in de ochtend wast. Ik vind het de ideale start van de dag en het helpt me ook echt om snel wakker te worden. Ik hou dus vooral van producten die een lekker frisse geur hebben en die me gelijk opwekken. De Ziaja Sinaasappel Douchescrub is daarom sinds kort een groot favoriet van mij geworden. De geur is echt onweerstaanbaar fris en zoet tegelijkertijd. Het is best een opvallende geur en dus het ideale product om ‘s ochtends mee wakker te worden, of om je namiddagdipje even mee te verhelpen.

Je voelt de scrubdeeltjes zeer goed maar ze zijn gelukkig ook weer niet te grof, waardoor je de scrub meermaals per week kunt gebruiken. Hij is dus ook zeer goed geschikt voor een gevoelige huid want als ik hem al kan verdragen, dan weet je dat het wel goed zit. Het product is vrij vloeibaar en waterig maar gelukkig ook niet te waterig waardoor alles gelijk uit je handen glipt en in het doucheputje terechtkomt.

Ziaja sinaasappel douchescrub

Door de toegevoegde oranje boter voelt je velletje na het douchen heerlijk zacht aan zonder dat je huid te glibberig aanvoelt. Ik vind het hierdoor de ideale scrub om te gebruiken voor ik ga zelfbruiner omdat oliescrubs vaak vlekken nalaten omdat ze net iets té olieachtig zijn. Met deze Ziaja Sinaasappel Douchescrub heb ik daar dus geen last van!

De Ziaja Sinaasappel Douchescrub kost slechts € 5,99 voor een lekker grote pot van 200 ml. De producten van Ziaja zijn verkrijgbaar via de Ziaja website.

Gebruik jij een scrub in de zomer?

Share:

5 Comments

 1. Annette
  June 22, 2016 / 1:52 pm

  hmm lijkt me heerlijk deze. Ik houd van de producten van Ziaja, heel fijn.

 2. June 22, 2016 / 3:04 pm

  Die geur lijkt me zo ongelooflijk lekker!

 3. June 22, 2016 / 8:47 pm

  Lijkt mij een fantastische zomer geur!

 4. Astrid
  June 25, 2016 / 8:40 pm

  Ooh dat klinkt heerlijk! Wil binnenkort echt los gaan in de Ziaja webshop ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?