Ziaja Tropical Lichaamsbalsem

Snakken jullie ook zo naar heerlijk zomerweer? Ik alleszins wel! Als je je weer helemaal in een zomerse sfeer wilt wanen kun je op vakantie gaan naar een warmer land. Of een goedkopere optie: een heerlijk tropisch beautyproduct smeren. Ik ga zeker voor optie twee en vertel jullie er graag meer over vandaag. Een van mijn favoriete producten met een tropisch geurtje is de Ziaja Tropical Lichaamsbalsem. Kijk je mee naar dit heerlijke product?

Ziaja Tropical

Ziaja is zeker geen onbekend merk hier op The Pink Perfectionist. Het is van oorsprong een Pools merk maar ze hebben dus ook een Nederlandse webshop. Hun producten zijn echt spotgoedkoop, zo goedkoop dat je je afvraagt hoe dat mogelijk is. Toch zijn de producten kwalitatief echt heel erg goed! Mijn absolute #1 gezichtspeeling is ook van Ziaja, deze heb je waarschijnlijk ook al wel vaker voorbij zien komen.

Ziaja Tropical

Een van mijn nieuwste ontdekkingen is de Ziaja Tropical Lichaamsbalsem. Meestal blijf ik ver weg van alles met kokosgeur omdat dit vaak zeer chemisch en goedkoop durft ruiken. Ik weet niet wat het is met de meeste kokosgeuren maar ik hou er gewoon écht niet van. Ik was in het begin dus bang voor de geur maar gelukkig was dat niet nodig.

De Ziaja Tropical Lichaamsbalsem heeft echt een ZAAAAALIGE geur, zelfs als je totaal niet van kokos houdt zoals ik. Het product ruikt wel naar kokos maar op een zeer lichte en zwoele manier. Absoluut niet chemisch of synthetisch zoals meestal het geval is. Het is gewoon een zeer subtiel zweempje kokos, heerlijk. Voor de rest is de geur van dit product echt heerlijk zwoel en zomers. En het allerfijnste aan de geur is dat het echt ongelofelijk lang blijft hangen, zeker voor een lotion. Als ik dit product ‘s morgens gebruik ruik ik alles rond een uur of 6 nog steeds!

Ziaja Tropical

Buiten de heerlijke geur om is dit product ook zeer fijn in gebruik. De lotion komt in een handige knijptube waardoor hij zeer hygiënisch in gebruik is. Hij is zeer vloeibaar en smeerbaar en trekt zeer snel in in de huid. Het is misschien niet de meest voedende crème op de markt maar hij doet zijn werk prima! Nu gebruik ik hem dus vooral voor de geur maar in de zomer gaat het qua hydratatie zeker voldoende zijn.

De Ziaja Tropical Lichaamsbalsem kost € 2,99 en is te koop via de Ziaja focus on skin webshop.

Ben jij een fan van kokosgeur? 

Share:

4 Comments

 1. February 16, 2018 / 1:11 pm

  Klinkt wel heel erg fijn! Top ook dat hij zo snel intrekt, dat vind ik een groot pluspunt!

 2. February 16, 2018 / 3:30 pm

  Je hebt me zeer benieuwd gemaakt naar de geur!

 3. February 16, 2018 / 7:24 pm

  Vroeger vond ik het niets, maar ben het steeds lekkerder gaan vinden. Het is een echt zomergeurtje

 4. April 4, 2018 / 7:46 pm

  Soms vind ik kokos super en soms haat ik het haha, zou het dus echt eens moeten ruiken in het echt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?