Ziaja Zijde Proteïnen Spray Conditioner

Haar dat mooi glanst en straalt ziet er over het algemeen een stuk gezonder uit dan dof, mat haar. Een goede haarverzorging die voor extra glans zorgt is dus zeker een must als je je haar extra wilt laten stralen. Een van mijn favoriete producten om dit te bekomen is de Ziaja Zijde Proteïnen Spray Conditioner. Lekker makkelijk, betaalbaar én doeltreffend.

Het Poolse cosmeticamerk Ziaja lanceerde recent een compleet nieuwe haarverzorgingslijn: de Zijde Proteïnen lijn. Hierin vind je producten terug die de natuurlijke glans van het haar herstellen terwijl ze je haar ook intensief gaan verzorgen. Deze lijn bevat een shampoo, een conditioner, een haarmasker en dus deze unieke spray conditioner zonder spoelen.

De Ziaja Zijde Proteïnen Spray Conditioner is, zoals de naam doet vermoeden, een verzorgend product dat je gewoon in je haar moet sprayen. Je brengt het na het wassen aan op handdoekdroog of vochtig haar en verder hoef je helemaal niets te doen. Je kunt het product tevens ook op droog haar aanbrengen, al merk ik dat het toch het beste werkt op vochtig haar.

De Ziaja Zijde Proteïnen Spray Conditioner komt in een zeer handige sprayflacon die het product gelijkmatig over het haar verdeelt. Geen probleem met te veel of te weinig product, de spray wordt zeer goed gedoseerd.

Ook de geur van de spray is zeker niet onaangenaam! Het product heeft een lekker frisse geur waardoor je haar ruikt alsof je net van bij de kapper komt. Echt zo’n typische kappersgeur die de meeste duurdere producten ook hebben. Niet slecht voor zo’n goedkoop merk!

Ik heb de spray nu al een tijdje in gebruik en ik ben er zeker tevreden over. Voor zijn geld doet de spray wat hij belooft dus op dat vlak kan ik wel spreken van een aanrader. Lekkere geur, mooie glans en fijn in gebruik.

Is het daarom echt een onmisbare must have? Dat niet meteen. Het product zorgt voor een extra glans over mijn haar en ik merk ook dat mijn haar beter verzorgd is. Toch vind ik het resultaat niet dramatisch genoeg om van een echte must have te spreken.

Deze Ziaja Zijde Proteïnen Spray Conditioner is verkrijgbaar via de Ziaja webshop voor slechts € 5,49. Zeker geen slechte prijs voor zo’n fijn product!

Hoe zorg jij voor glanzend haar?

Share:

1 Comment

  1. April 1, 2019 / 3:49 pm

    Ahh thanks voor de tip! Deze spray conditioner ga ik onthouden, sowieso voor die prijs wel eens leuk om te proberen x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?