Zo zie je er fris uit voor een date (Valentijn collab)

Op Valentijn willen we er natuurlijk allemaal mooi, fris en goed verzorgd uitzien ook al denkt onze huid daar soms anders over. Daarom wil ik in dit artikel een aantal handige make-up én skincare tips meegeven waarmee je huid er een pak frisser en levendiger uit zal zien. Ideaal voor een belangrijk evenement of voor een Valentijnsdate.

Gebruik een sheet mask

Huidverzorging is een van de belangrijkste zaken als het aankomt op een frisse en verzorgde huid. Je kunt nog zoveel make-up smeren als je wilt, als je canvas niet meewilt dan is het gewoon hopeloos. Daarom is het zeker een goed idee om extra aandacht te besteden aan je huidverzorging, zeker vlak voor een belangrijke dag of een date.

Een goede manier om je huid extra op te peppen zonder je hele skincareroutine om te gooien is het gebruiken van een masker. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een sheet mask omdat er extra veel verzorgende bestanddelen in verwerkt zitten. Een sheet mask kan je echt zo’n gezonde en frisse glow geven, zonder dat je highlighter hoeft te gebruiken.

concealers

Concealer

Kun je je huid toch niet meer redden en heb je last van oneffenheden die je wilt verdoezelen? Dan is concealer key. Je kunt het werkelijk voor álles gebruiken. Of je nu last hebt van wallen, donkere kringen, rode vlekjes of puistjes.

De belangrijkste truc is om de juiste concealer voor het juiste probleem te vinden, zo ben je er zeker van dat het eindresultaat mooi gaat zijn en niet zal opvallen. Je wilt natuurlijk niet dat je date ziet dat je een puist probeert te verdoezelen omdat hij een grote groene kring ziet, toch? Ik schreef eerder al een artikel met uitgebreide informatie over concealers.

thermaal water

Hydrateer onderweg

Last van een droge huid, schilfertjes of een huid die snel rood wordt? Zorg er dan voor dat je altijd een product bij je hebt om je huid mee op te frissen. Een face mist is hier een heel goed voorbeeld van! Je steekt zo’n klein flesje makkelijk in je tas om tussendoor even op te kunnen frissen. Onderweg naar je date of tijdens een ‘bathroom break’, het is ideaal om weer wat extra leven in je teint te brengen.

Wil je graag nog meer fijne Valentijnstips? Dan heb ik goed nieuws voor jou want er zijn nog een heleboel andere bloggers die handige artikels geschreven hebben! Neem dus zeker ook een kijkje bij: Laupropos, Brown Eyed Curvy Girl, Ellen is My Name en Niet Zomaar Saar. Op deze blogs vind je ook een heleboel leuke artikels rond Valentijn terug.

Wat is jouw beste tip voor een frisse look?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Looking for Something?