Zomerse skincare favorieten (Belgian Bloggers collab)

In de winter is een goede skincareroutine onmisbaar maar ook in de zomer moet je je huid goed blijven verzorgen. Goede hydraterende producten die niet plakken, dat is waar je voor wilt gaan. Daarom laat ik in dit artikel mijn zomerse skincare favorieten en aanraders zien die ook bij warm weer hun werk goed doen!

Zomerse skincare

Vichy Slow Âge Nuit

Over dit product heb ik pas nog een volledige review geschreven, deze kun je hier terugvinden. Vichy Slow Âge is niet zomaar een standaard nachtcrème zoals je zou verwachten. Nee, het is een hele lichte gelachtige crème die enorm snel intrekt en die ook gebruikt kan worden als masker. Ik vind deze echt heel erg fijn als het iets warmer is omdat het dus niet plakt maar mijn huid wel een enorme boost geeft!

Kruidvat Hydrating gezichtsmasker

In de zomer hou ik ook echt wel van heerlijke maskertjes, zeker als ze ook kalmerende ingrediënten bevatten. Dit masker van Kruidvat bevat o.a. komkommer en Aloë Vera en voelt zoooo lekker aan op je huid. Heerlijk als je ‘s avonds thuiskomt na een warme dag en je huid heeft even een oppepper nodig. Ik heb altijd een hele hoop van deze maskertjes in huis!

Zomerse skincare

Naobay Face Mist toner

Face mists zijn echt zalig in de zomer. Je zet ze in de koelkast en zodra je ze wilt gebruiken kun je genieten van een heerlijk verkoelende mist die je huid ook nog eens goed verzorgt. Dit exemplaar van Naobay zit boordevol natuurlijke en kalmerende ingrediënten die je huid verzorgen en verkoelen.

La Roche-Posay Hydraphase Intense UV Riche

Ik zorg ervoor dat mijn huid altijd goed beschermd is, ook op dagen dat ik niet veel in de zon terechtkom. Op zo’n dagen grijp ik vaak terug naar een dagverzorging met SPF. Geen geklungel met een vette zonnecrème en toch genoeg beschermd om eventjes buiten te komen. Deze van La Roche-Posay voor de (zeer) droge huid is voor mij ideaal!

Dit waren dus een aantal fijne producten die ik met veel plezier gebruik bij warmer weer. Ben je nog op zoek naar wat andere zomerse inspiratie of wil je wat extra leesmateriaal tijdens je vakantie? Neem dan ook zeker eens een kijkje op deze andere Belgische blogs:

– Beautytreasures (Steffi)
– Nymphette (Marijke)
– Dresses and Daisies (Laurence)
– Latanie (Natalie)
– Ellen Is my name (Ellen)
– A Beauty to rock (Griet)
Welke producten gebruik jij nu vooral?
Share:

1 Comment

  1. June 24, 2018 / 4:16 pm

    De Vichy slow age unit vind ik ook superfijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?