web analytics

Zuid-Koreaanse huidverzorging van AXIS-Y

Als je mijn blog al een tijdje volgt weet je waarschijnlijk al wel dat ik dol ben op Zuid-Koreaanse huidverzorgingsmerken. Ze werken vaak zoveel beter dan hun Westerse tegenhangers en doen ook effectief iets voor de huid i.p.v. alleen maar wonderen te claimen. Een merk dat ik recent ontdekte is AXIS-Y, een merk dat 100% vegan én cruelty free is.

Bij AXIS-Y richten ze zich voornamelijk op gezonde, effectieve cosmetica zonder parabenen, toegevoegde kleurstoffen of minerale olie.

In dit artikel laat ik een aantal van hun producten zien. Kijk je mee?

AXIS-Y Mugwort Pore Clarifying Wash Off Pack

Een van de bekendste lijnen binnen AXIS-Y is hun Mugwort-lijn. Hét absolute sterproduct? Het Mugwort Pore Clarifying Wash Off Pack.

Dit wash off maskertje zou de huid moeten exfoliëren en reinigen maar tegelijkertijd ook verzorgen, kalmeren en beschermen. Zeker bij een gestresseerde of vermoeide huid zou dit product extra goed moeten helpen.

Ik heb het masker geprobeerd op momenten waarop mijn huid heel erg rood en onstoken was door het veelvuldig gebruik van mondmaskers. De huid rondom mijn neus en kin stond vol onzuiverheden, zag erg rood en voelde ook gewoon oncomfortabel aan.

Dit maskertje haalde de grootste roodheden weg, kalmeerde mijn huid en zorgde er tevens ook voor dat puistjes sneller uitgedroogd werden zonder mijn huid te beschadigen. Het masker werkt eigenlijk als een soort ‘reset’ voor de huid.

AXIS-Y Mugwort Green Vital Energy Complex sheet mask

Ook de fans van sheet maskers kunnen bij de AXIS-Y Mugwort-lijn terecht.

Dit sheet masker met 61% mugwort hydrateert, kalmeert en verzacht de huid vrijwel meteen na gebruik. Dankzij het cellulose sheetmasker kan het serum in het masker extra goed indringen in de huid en extra goed z’n werk doen.

Als je snel resultaat wilt zien en op zoek bent naar een maskertje dat de vermoeide huid binnen de 15 minuten aanpakt, dan ben je bij dit sheet masker aan het juiste adres!

AXIS-Y Cera-Heart My Type Duo Cream

Wie een gecombineerde huid heeft ken het probleem vast wel: of je nu moet dezelfde crème voor verschillende zones gebruiken (waardoor je huidverzorging eigenlijk niet zo goed werkt) of je moet meerdere potjes kopen.

Wel, dat probleem is dus van de baan dankzij de Cera-Heart My Type Duo Cream. Dit potje komt namelijk met twee verschillende, unieke crèmes!

De eerste crème werd speciaal ontwikkeld voor de T-zone en heeft een lichte formule die de vette huid hydrateert maar tegelijkertijd ook voldoende matteert. De tweede crème voor de wangen en nek (de U-zone) is dan weer een rijke, op Ceramide-basis crème die de droge huid intens voedt.

Dit product is gewoonweg een droom voor mensen die last hebben van een gecombineerde, vochtarme huid!

Verkrijgbaarheid

Benieuwd geworden naar Zuid-Koraanse huidverzorging of naar de producten van AXIS-Y? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Little Wonderland. Deze Nederlandse webshop verkoopt tal van bekende Zuid-Koreaanse beautymerken waaronder o.a. COSRX, Etude House, Banila Co en dus ook AXIS-Y.

Welk product lijkt jou het fijnst?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?