Beste verzorging voor een droge huid

Heb jij ook last van een droge huid? Geen zorgen, met de juiste huidverzorging valt hier zeker wat aan te doen! Hier is alvast een handige en uitgebreide lijst met de beste verzorging voor de droge huid.

L’Occitane Shea Butter Soothing Fluid

Heb jij tijdens de herfst- en wintermaanden ook snel last van een droge huid die snel trekkerig aanvoelt? Dan moet je echt eens een product met shea butter proberen. Shea butter is hét ingrediënt om een droog velletje aan te pakken. Bedenk daar nog wat andere kalmerende ingrediënten bij en je krijgt de L’Occitane Shea Butter Soothing Fluid.

Het is, zoals de naam al doet vermoeden, een zeer licht productje dat snel in de huid trekt. Toch geeft deze L’Occitane Shea Butter Soothing Fluid genoeg verzorging door de toegevoegde shea butter. De shea verzacht de huid en zorgt ervoor dat ze gladder aanvoelt en dat droge plekjes verminderen. Verder zit er ook nog muskaatroos en goudsbloesem in de fluïde, twee ingrediënten die de huidbarrière versterken en de huid beschermen.

Louis Widmer Douchecrème

Louis Widmer Douchecrème

Een warme douche kan echt nefast zijn voor een mooie en stralende huid. Door te heet water en uitdrogende producten te gebruiken laat je je huid echt afzien. Dit valt gelukkig te vermijden door zeer milde producten te gebruiken. Deze Louis Widmer Douchecrème valt zeker binnen die categorie.

Deze douchecrème heeft een zeer lekkere geur maar werkt niet irriterend of uitdrogend voor de huid. De Louis Widmer Douchecrème is ook zeer makkelijk in gebruik.

Het is echt wel een volle en dikke crème die zeker niet al te loperig is. In combinatie met water laat hij zich zeer makkelijk opschuimen. Een hele toef schuim kun je met deze douchecrème niet bekomen maar hij schuimt zeker meer dan voldoende. Fijn in gebruik én fijn voor de huid!

Ici Paris XL Hydraterend Masker

Ici Paris XL Hydraterend Masker

Dit Ici Paris XL Hydraterend Masker combineert voedende macadamia-oliën met rijstkiemen. Hydrateert de huid op duurzame wijze, waarbij het de werking van de dagelijkse verzorgingsproducten versterkt.

Dankzij de specifieke formule gaat de huid stralen en wordt deze weer helemaal soepel en zacht. Het masker trekt snel in, maakt de huid soepel en is tevens ook lekker betaalbaar.

Galénic Aqua Infini

Galénic Aqua Infini

De Galénic Aqua Infini lijn is ideaal voor mensen die wat extra hydratatie kunnen gebruiken. Binnen deze lijn vind je een aantal producten terug: een verfrissende emulsie, een water booster serum en een skincare lotion die de huid voorbereid op alle andere producten. De producten voelen heel erg licht aan op de huid, trekken snel in én geven toch voldoende voeding.

Kruidvat Originals Oogcrème

Kruidvat Originals Oogcrème Aloë Vera

Deze Kruidvat Originals oogcrème werkt verfrissend en verzachtend voor de huid onder de ogen. Het is ideaal om de droge en gevoelige huid onder de ogen mee aan te pakken. Deze oogcrème is echt enorm romig en laat zich makkelijk inblenden met de huid. De aloë vera in dit product werkt verkoelend en is dus ook fijn om in de zomer te gebruiken.


Looking for Something?