Merry Christmas!

Liefste lezers van The Pink Perfectionist, bij deze wil ik jullie allemaal een zalig kerstfeest toewensen! Of je nu vanavond al pakjes gaat uitdelen (en krijgen!) of juist morgen van het hele gebeuren gaat genieten: ik hoop dat jullie allemaal een fantastische tijd beleven.

Verder hoop ik vooral dat jullie deze periode ook eens stilstaan bij al dat moois. Ja, het is koud en snel donker maar probeer er zeker ook de charmes van te zien. Doordat het zo vroeg donker is kun je ook langer genieten van alle mooie kerstversiering die in de straten hangt. En als het zo koud is is het ideale weer om met een lekkere kop warme chocomelk op de bank te gaan hangen! Het is nu ook het ideale weer om je favoriete serie nog eens te bingewatchen want wees eerlijk: dat is toch zonde in de zomer?

In ieder geval, ik hoop gewoon dat jullie zoveel mogelijk genieten van deze periode. Zelfs moest je het moeilijk hebben of niet het gevoel hebben dat er wat te vieren valt. Je staat er nooit alleen voor, blijf dat vooral onthouden!

Geniet nog van jouw kerstdag en laat je eens goed gaan bij de desserts want vandaag mag het, je hebt mijn toestemming! 😉

Share:

1 Comment

  1. Mieke
    December 24, 2019 / 9:17 am

    Zalig Kerstfeest!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?