De beste producten van Yves Rocher

Yves Rocher is een Frans merk daar voornamelijk bekend staat om zijn natuurlijke producten en groot assortiment. Hun producten zijn ook altijd zeer goed betaalbaar én van goede kwaliteit. Op deze pagina vind je een overzicht terug van de beste producten van Yves Rocher, oftewel de producten die je écht eens moet proberen.

Als je benieuwd bent naar de echte Yves Rocher aanraders, bekijk dit lijstje dan zeker eens!

Yves Rocher Oui à l'amour

Yves Rocher Oui à L’Amour parfum

Yves Rocher Oui à L’Amour is een geur die veel mensen waarschijnlijk kunnen appreciëren. Bij de opening van de geur doet hij mij wat aan Amor Amor van Cacharel denken: lekker zoet maar niet op een snoepjesachtige manier.

De frisheid blijft er goed doorkomen waardoor hij dus zeker niet te zwaar wordt. Zodra je de geur langer draagt wordt hij steeds warmer en warmer, op een zeer uitnodigende en hartelijke manier.

Dit is echt zo’n geur die ideaal is om cadeau te geven omdat het zo’n zachte geur is. De geur is niet al te duur maar blijft wél urenlang hangen.

Koop Yves Rocher Oui à L’Amour hier voor € 27,95/50 ml.

Yves Rocher Cerise Noire

Yves Rocher Cerise Noire nagellak

Yves Rocher Cerise Noire is, zoals de naam al doet vermoeden, een donkerrode kleur. Voor de personen die niet zo goed zijn in Frans: noire is zwart, cerise is kers. Deze kleur komt dus overeen met de kleur van een dieprode kers.

De kwaliteit van de nagellak is echt top. De nagellakjes van Yves Rocher hebben allemaal een zeer breed borsteltje waarmee je erg prettig kunt lakken.

Hun formule is ook altijd perfect om mee te lakken, nooit te dun of te dik. Qua dekking dekt deze nagellak perfect met twee laagjes en ook de houdbaarheid is zeer goed.

Koop deze nagellak hier voor slechts € 2,95!

Yves Rocher Pure Calmille

Yves Rocher Pure Calmille reiniging

De Yves Rocher Pure Calmille producten zijn echte klassiekers binnen Yves Rocher. Ze bestaan al zo lang ik me kan herinneren en de iconische geur staat dan ook in mijn geheugen gegrift. Sinds dit jaar is de lijn vernieuwd maar het principe blijft nog altijd hetzelfde en de producten blijven nog steeds verzachtend voor de huid.

Bij deze lijn zijn er zopas drie nieuwe reinigingsproducten toegevoegd:

  • 2in1 Cleanser & Toner
  • Cleansing Gel
  • Cleansing Micellar Oil

Deze producten zorgen voor een schone, gereinigde én verzorgde huid zonder deze te irriteren of droog te maken.

Koop de Yves Rocher Pure Calmille producten hier.

Yves Rocher Elixir Jeunesse Daily Exfoliating Scrub

Yves Rocher Elixir Jeunesse Daily Exfoliating Scrub

De Yves Rocher Elixir Jeunesse Daily Exfoliating Scrub is niet zomaar een scrub. Het is een hele milde scrub verpakt in de vorm van een reinigingsgel.

Met dit product kun je je huid dus diep reinigen en tegelijkertijd ontdoen van alle dode huidcellen. Hierdoor gaan de producten die je daarna aanbrengt beter in de huid indringen en dus ook beter hun werk kunnen doen.

Vond je dit artikel handig? Bewaar het dan voor later op Pinterest!


Looking for Something?