Press Days ss17 impressies

Vorige week trok ik samen met Saar richting Antwerpen voor de Press Days. Tijdens deze Press Days houden de PR agencies een soort opendeurdag waarbij we alle nieuwe collecties kunnen komen bewonderen. Dit keer werden de collecties voor de lente en zomer van 2017 voorgesteld. Ik vertel jullie graag meer over een aantal nieuwigheden en deel graag wat impressies met jullie!

pressdays

Deze editie van de Press Days draaide volledig om beleving. Er werden heuse concepten uitgedacht, er was lekker veel eten om te proeven, er werden workshops gegeven, … Kortom, we hebben onze dag goed gevuld gekregen! Ik vond het daarom ook iets leuker dan alle andere edities omdat je bij ieder merk het hele verhaal te horen kreeg. Daarom kon ik me ook beter inleven in alle merken en begreep ik nog beter waar alle merken om draaien. Geen saaie uiteenzetting dus maar een fijne ontdekkingsreis door al het moois wat de fashion- en lifestyleindustrie ons te bieden heeft.

Helaas staan er nog een heleboel items onder embargo, wat wilt zeggen dat ik er nog niet teveel over mag zeggen. Daarom volgt een uitgebreid artikel zeker nog! Toch wou ik jullie al dat moois niet onthouden dus vandaag ga ik, voor de verandering, de beelden voor zich laten spreken. Enjoy!

2

Samsøe & Samsøe – Omoda – Babor

4

Herschel Supply Co – Garcia Jeans – Happy Socks

5

Corine de Farme – Marlene/Canderel/Lidl – Sothys

3

Riani – Self – Granovie

1

Eylure – Sissy Boy – East Imperial

Naar welke items ben jij het meest benieuwd?

Share:

3 Comments

 1. November 30, 2016 / 11:15 am

  Ah ziet er gezellig uit!! Altijd leuk, een persdag!

 2. November 30, 2016 / 11:21 am

  Lekker veel te ontdekken zo te zien! Heb straks ook een persdag.

 3. Hanna
  December 7, 2016 / 6:16 pm

  Zo jammer dat ik niet kon gaan deze keer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?