Daniel Wellington Classy Winchester

In mijn ‘producten van de week’ artikel had ik mijn nieuwste horloge al eens snel laten zien. Ik had beloofd om hem wat uitgebreider te laten zien in een blogpost dus bij deze: meet mijn nieuwste Daniel Wellington Classy Winchester horloge.

Daniel Wellington Classy Winchester

De horloges van Daniel Wellington had ik al vaker voorbij zien komen op andere blogs dus toen ik benaderd werd om er ook eentje uit te kiezen kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Daniel Wellington is een heel klassiek en chique merk, het kan je hele outfit meteen een boost geven. Mijn kledingstijl is allesbehalve klassiek of chique dus ben ik niet voor een leren model gegaan maar juist voor een meer preppy model: de Classy Winchester in zilver.

Daniel Wellington Classy Winchester

Stiekem vond ik de Classic Southampton Lady iets mooier omdat deze meer wit had maar de horloges van Daniel Wellington zijn allemaal best groot. Als je zoals mij redelijk klein bent en kleine armen hebt kun je beter voor een kleiner model kiezen, zoals deze Classy Winchester bijvoorbeeld. Hiervan zijn de bandjes veel minder breed en ook het klokgedeelte is veel kleiner en dus ook subtieler.

Wat ik trouwens erg fijn vind bij Daniel Wellington is dat je, zodra je het model gekozen hebt, ook nog eens apart kunt kiezen voor zilver of goud. Ikzelf ben maar voor zilver gegaan omdat ik dat het best vond passen bij het roze en blauwe in het bandje.

Daniel Wellington Classy Winchester

Ik ben in ieder geval verliefd op mijn nieuwe horloge. Normaal ben ik meer van de gigantische gouden horloges maar dit is echt de perfecte afwisseling. Het horloge is prachtig op zijn eigen subtiele manier want ondanks dat je de bling wel ziet is het niet ‘in your face’. Doordat ik zo’n kleine armen heb zijn de meeste horloges ook loodzwaar aan mijn arm maar deze horloge draagt erg licht en comfortabel. Het bandje irriteert ook niet en laat geen rode vlekken achter, iets waar ik vaak last van heb met mijn gevoelige huid.

De horloges van Daniel Wellington zijn te koop via hun website. Voor het Classy Winchester model betaal je $ 135 en de verzendkosten zijn geheel gratis. Je moet trouwens niet bang zijn voor de verzending want alles wordt echt supersnel én veilig geleverd met UPS. Je krijgt een trackingcode en bent verplicht om af te tekenen dus er kan niemand met je horloge gaan lopen, haha. En met de code PINKPERFECTION krijg je t.e.m. 28 februari ook nog eens 15% korting!

Wat vind jij van mijn nieuwe horloge?

Share:

7 Comments

 1. February 18, 2015 / 9:41 am

  Wauw echt een heel mooi horloge!

 2. February 18, 2015 / 10:04 am

  Super tof dat je er een mocht uitzoeken! Je hebt een prachtig exemplaar gekozen <3

 3. February 18, 2015 / 10:41 am

  leuk horloge! Met de kleurtjes past hij volgens mij ook echt perfect bij je 🙂

 4. February 18, 2015 / 10:53 am

  Wat een vrolijk bandje heeft dit horloge!

 5. February 18, 2015 / 11:09 am

  Dit is echt een heel mooi horloge! Leuk om dagelijks te dragen, hij ziet er toch nog chique uit vind ik 🙂

 6. beautifulday4makeup
  February 18, 2015 / 11:10 am

  De horloges van DW vind ik echt supermooi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?