5 x classy luipaardprint

Luipaardprint is een van mijn favoriete prints aller tijden, mits het goed gecombineerd wordt. Als je niet oppast kun je er al snel uitzien als Carmen van F.C. De Kampioenen en dat is een look die we natuurlijk willen vermijden. De truc is om de luipaardprint subtiel te houden en maar 1 stuk te dragen met dit soort print. Of je kunt natuurlijk ook voor een andere tint als het klassieke zwart met bruin gaan, dit zorgt ook al meteen voor een subtieler effect. Om je een idee te geven ga ik in dit artikel vijf stuks laten zien zodat je toch op een chique manier luipaardprint kunt dragen.

Broeken met luipaardprint vind ik persoonlijk heel lastig om me te combineren, daarom heb ik ze ook niet opgenomen in deze collage. Zeker met de winter in zicht vind ik het veel makkelijker om gewoon een mooie top uit te kiezen met daaronder een klassieke zwarte of donkerblauwe jeans. Niet teveel poespas maar wél heel chique. De blouse en de sweater zijn te koop bij Esprit. Ik winkel graag bij Esprit omdat hun stukken hun originele vorm altijd lang behouden, hoe vaak je ze ook wast. Dat je stukken mooi blijven is bij zo’n trend als luipaardprint ook erg belangrijk want uitgelebberde sweaters zorgen ook al snel voor een wat vloekend effect. De blauwe top is van Dorothy Perkins en staat erg mooi bij een simpele zwarte blazer.

Accessoires vind ik nog een fijne manier om subtiel wat luipaard toe te voegen aan je outfit. Mijn hele kast stikt dan ook van luipaardsjaals en tassen! Deze bruine sjaal is te koop bij de Forever21 en kun je perfect combineren met zwart, bruin, roze, bordeaux, … Echt ideaal voor de herfs dus. De tas (van Dorothy Perkins) is dan weer ideaal voor de winter omdat het goed bij grijs, zwart en wit past. Ik ga het gewoon blijven dragen, hoe vaak mensen ook zeggen dat ze luipaardprint trashy vinden. Als je je gewoon een beetje je best doet bij het combineren kan het heus geen kwaad.

Wat vind jij van luipaardprint? Hoe zou jij het dragen?

Share:

10 Comments

 1. Michaela
  October 15, 2014 / 6:34 am

  Wauw, wat een prachtige items! Ik altijd maar een item in een luipaardprint combineren met effen kledingstukken

 2. Denise
  October 15, 2014 / 8:40 am

  Ik vind het leuk met basic items, echt een eye catcher!

 3. Tineke
  October 15, 2014 / 10:49 am

  Die tops zijn zo mooi, normaal gesproken hou ik hier niet zo van maar deze zijn erg leuk!
  Liefs

 4. October 15, 2014 / 11:05 am

  Ik ben eigenlijk totaal geen fan van luipaardprint, haha!

 5. October 15, 2014 / 11:26 am

  Ik vind items met een luipaardprint erg mooi! Lang niet allemaal, zolang ze nog classy zijn ^_^

 6. October 15, 2014 / 11:36 am

  Wat een leuke items 🙂

 7. Bianca
  October 15, 2014 / 1:13 pm

  Oooh ik wil ze allemaal haha! Die tas vind ik ook echt onwijs gaaf!

 8. October 15, 2014 / 7:11 pm

  jaaa leuk om een trui met zo’n print te dragen en dan de rest van de outfit lekker basic in 1 kleur te houden 🙂

 9. October 15, 2014 / 9:28 pm

  Ik hou van luipaardprint, deze print kun je echt vaak in mijn kledingkast terugvinden. Ik vind de trui in het midden trouwens tof! x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?