Kijktip: The Future of Fashion

Het koude en natte herfstweer heeft me eindelijk te pakken en ik heb een zware verkoudheid. Als ik verkouden ben en me slapjes voel hou ik ervan om gewoon te rusten en wat op Youtube te kijken. Een recente ontdekking van mij is The Future of Fashion, een documentaire gepresenteerd door Alexa Chung. Alexa Chung gaat voor British Vogue behind the scenes van de fashionwereld. Het is echt super interessant dus ik moest dit wel met jullie delen!

Alexa Chung kennen jullie waarschijnlijk allemaal wel. Deze Britse schone is een echte naam in de fashionwereld en is overal geliefd vanwege haar geweldige stijl én karakter. Ze werkt geregeld samen met British Vogue om hun Youtube channel van leuke content te voorzien.

Vorig jaar ging Alexa op zoek naar ‘the future of fashion’. Hiervoor ging ze behind the scenes in de fashionwereld en heeft ze enorm veel mensen geïnterviewed. Van designers tot trend forecasters en zelfs PR mensen, de hele fashionwereld werd onder de loep genomen.

Voor de eerste documentaire blijft Alexa binnen Europa en reist ze rond in de UK en in Parijs. Ze spreekt énorm veel interessante mensen waaronder zelfs Olivier Rousteing van Balmain.

In de tweede documentaire trekt Alexa naar het Amerikaanse hart van de fashion: New York. Beide documentaires zijn enorm inspirerend en geven je een heerlijke blik op de fashionwereld en alles daar rond. Ik schrok zelf ook van hoeveel verschillende jobs er wel zijn binnen de fashionwereld!

Als je geïnteresseerd bent in fashion en alles wat daarbij komt kijken, dan moet je deze documentaires zeker een kans geven. Alexa presenteert alles op een heerlijke laid back manier zodat de hele berg aan informatie niet saai overkomt. Neem er een kopje koffie of chocomelk bij en enjoy!

Heb jij nog een fijne aanrader voor mij om te kijken?

Share:

3 Comments

 1. Manon
  September 25, 2017 / 4:42 pm

  Ik kijk zoiets echt nooit dus heb helaas ook geen tips

 2. Christine
  September 30, 2017 / 11:29 am

  Oh deze wil ik zeker ook kijken!

 3. September 30, 2017 / 2:23 pm

  Deze documentaire ken ik niet msar lijkt me zeker leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?