New in: DKNY horloge

Ik ben normaal niet zo’n fashionmens want mijn kledingstijl is de laatste tijd best wel basic. Ik investeer (niet echt investeren want heel veel geld spenderen aan kledij doe ik niet graag!) liever in basics dan dat ik heel veel ‘trendy’ dingen koop. Iets wat wel de moeite waard is om goed in te investeren vind ik een horloge, aangezien je zoiets toch de hele dag draagt en liefst zo lang mogelijk. Het moet goed werken, makkelijk zitten en er liefst nog leuk uitzien ook. En ik heb eindelijk zo’n horloge gevonden: mijn nieuwste DKNY horloge!

DKNY horloge

Laat me me allereerst even excuseren voor dit extreem opgewekte artikel. Het is namelijk de eerste keer dat ik een designerhorloge in mijn bezit heb dus ik ben, zacht gezegd, helemaal in de wolken. Al mijn andere horloges kwamen altijd van eBay vandaan en ook al waren ze heel fijn (voor de prijs), het is toch een wereld van verschil. Steentjes lieten snel los, de klok viel snel stil (en de batterij viel niet te vervangen) en door de rubberen band irriteerde mijn horloges best snel.

Het model dat ik heb is DKNY Chambers in NY8486, ik heb de kleur Rose Gold. Ik ben iemand die niet graag zilver en goud met elkaar mixt maar rose gold kan ik wel met zowel zilver als goud dragen. Mijn horloge komt bij Shade Stadion vandaan. Ik heb de site overal nageplozen op internet (en op officiële websites/fora van sommige merken) en het is dus echt een betrouwbare website, er wordt geen nep troep verkocht maar alles is voor 100% echt. De verzending was tevens enorm snel, op maandagavond had ik mijn bestelling geplaatst en donderdagnamiddag had ik mijn horloge al.

DKNY horloge

Ik kan er gewoon niet meer over zeggen dan dat ik heel erg blij ben met de horloge. Veel horloges zitten heel strak bij mijn polsen (ik heb nogal brede polsen) en deze horloge zit me echt als gegoten. Het horloge is kleiner dan een gemiddelde Michael Kors ofzo maar toch is de klok nog steeds goed leesbaar, iets wat ik ook zeer belangrijk vind aangezien ik nogal slecht zie zonder bril. Het materiaal van het bandje schuurt niet en irriteert mijn huid ook niet. Over de kwaliteit kan ik nog niet heel veel zeggen, als in: hoe lang gaat de batterij mee en hoe lang blijft het openingsklepje werken, … Ik hou jullie zeker nog op de hoogte en geef over een paar maanden zeker nog een update.

DKNY horloge

De DKNY Chambers horloge in rose gold kost € 119,78 op de website van Shade Station. Het specifieke horloge kun je hier terugvinden maar moest je niet zo into rose gold zijn, ze hebben ook genoeg andere kleuren én merken. Ik ben trouwens ook erg blij dat ze 2 jaar garantie geven op mijn horloge, moest het dan binnen 2 jaar stuk gaan heb ik tenminste recht op een nieuw horloge.

Wat vind jij van mijn nieuwe DKNY horloge?

Share:

13 Comments

 1. Mirjam
  November 21, 2014 / 10:26 am

  Oh hij is prachtig! Erg mooi horloge!

 2. beautifulday4makeup
  November 21, 2014 / 10:48 am

  Je hebt een heel mooi horloge aangeschaft! Prachtig met dat rosé goud

 3. Bianca
  November 21, 2014 / 11:01 am

  Oh wauw! Die is echt ongelooflijk mooi!

 4. Denise
  November 21, 2014 / 11:03 am

  Wat een beauty! <3

 5. November 21, 2014 / 11:32 am

  Wat een leuk ding! Zelf draag ik echt bijna nooit horloge.

 6. November 21, 2014 / 12:43 pm

  oeh die is pretty 😀

 7. Nathalie Eline
  November 21, 2014 / 1:57 pm

  Wat een prachtig horloge!

 8. November 21, 2014 / 4:43 pm

  Wat is ‘ie mooi!! Ik ben echt gek op roségouden horloges. Ik draag die van mij echt iedere dag 🙂 Veel plezier ermee!

 9. November 21, 2014 / 7:38 pm

  Wat een beauty! Groot gelijk dat je super opgewekt bent.

 10. November 21, 2014 / 8:13 pm

  Nice! Ik ben zelf ook helemaal weg van rosé kleurige horloges!
  Eefje

 11. November 21, 2014 / 9:06 pm

  Ooh wat een mooie horloge 😀 x

 12. Sanne Makeupgorgeous
  November 22, 2014 / 10:40 am

  Ik ben zo’n fan van rosé goud. Ik vind dat je een prachtige aankoop hebt gedaan. Hier ga je vast nog veel plezier aan beleven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?