New in: Firmoo bril

Een hele tijd geleden was ik al eens een samenwerking aangegaan met het merk Firmoo. Firmoo is een website waar je heel goedkoop brillen kan kopen en van mijn vorige bril was ik erg tevreden. Toen ze me opnieuw mailden om een nieuwe bril uit te kiezen zei ik gelijk ja want ik moet elke dag een bril dragen en dan is afwisseling welkom! Ben je benieuwd welk montuur ik dit keer heb gekozen? Lees dan zeker verder!

Firmoo

Mijn vorige Firmoo bril was een vrij groot montuur. Op zich was het best wel mooi maar ik had toch het gevoel dat het iets té groot was. Daarom ben ik dit keer maar voor een kleiner montuur gegaan, dat toch nog steeds groter is als mijn vaste bril van de opticien. Ook ben ik dit keer iets minder sterk gegaan met de glazen want ik merkte dat de glazen van Firmoo sterker zijn dan mijn normale glazen. So far so good want het montuur staat me inderdaad veel beter én de sterkte klopt nu helemaal. Tot daar ben ik zeker tevreden!

Toch heb ik wel een paar kleine klachten na mijn nieuwste bestelling. Van mijn vorige bril was ik erg tevreden qua sterkte van de pootjes. Bij deze bril ben ik daar toch iets minder tevreden over. De pootjes voelen echt heel dun en slap en hierdoor ben ik bang dat ik mijn bril ga breken. Ik ben nogal ruig met mijn brillen soms en als ik in de zetel lig om tv te kijken wil ik niet continu denken: “Oh nee, mijn bril mag niet kapot!”. Het is op zich niks erg want de bril zit best comfortabel maar toch, het is toch weer een extra factor waar ik rekening mee moet houden.

Een ander klein minpuntje was het brillendoosje. Toen het doosje arriveerde zag ik dat het helemaal scheef stond en niet meer mooi aansloot als je het dicht deed. Daarom heb ik het doosje van mijn vorige bril moeten verwisselen met dit doosje, zodat ik mijn bril toch zonder problemen mee kon nemen in mijn tas.

Firmoo

Mijn andere Firmoo bril was qua kwaliteit echt een schot in de roos, alleen het montuur vond ik iets minder. Nu ben ik tevreden met mijn montuur en met mijn glazen maar vond ik de kwaliteit net iets minder dan ik van Firmoo gewoon ben.

Ben ik ontevreden over Firmoo? Nee, zeker niet. De brillen zijn spotgoedkoop en alles wordt snel geleverd (vanuit Dubai!) en what you see is what you get. Je mag gewoon geen kwalitatief fantastische brillen verwachten voor die prijs. Het zijn zeker leuke brillen om af en toe eens af te wisselen maar als vaste day to day bril? Nee, daarvoor zou ik toch eerder langs de opticien gaan.

Heb jij ooit al eens een bril online besteld?

Share:

6 Comments

 1. Jana
  February 28, 2016 / 4:01 pm

  Mooie bril! Ik denk dat zo’n goedkope brillen vooral ideaal zijn als afwisseling met je vaste bril. Ik heb die van mij nu bijna 3 jaar en ik merk dat ik hem een beetje beu begin te worden. Dan zou een ander goedkoop model wel van pas komen!

 2. February 28, 2016 / 5:57 pm

  hij ziet er slick uit 😀

 3. Natascha
  February 28, 2016 / 7:06 pm

  Ik heb dus nog nooit online een bril besteld omdat ik een prisma heb, en dat kan vaak niet op van die standaard websites 🙁 Ik vind het wel een uitvinding om te gebruiken als extra bril.

 4. February 29, 2016 / 10:33 am

  Wauwie, ziet er erg mooi uit! Ben benieuwd hoe hij staat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?