New in: mijn bril van Firmoo

Ik blog hier op The Pink Perfectionist voornamelijk over beauty maar ook accessoires vind ik zeer belangrijk. Vooral accessoires die meteen opvallen want dat is minstens even belangrijk als make-up natuurlijk! Zo’n accessoire dat erg belangrijk is maar vaak onderschat wordt is een bril. Ik draag al sinds mijn 14e een bril en ik weet hoe moeilijk het kan zijn om een leuk montuur te vinden dat goed zit, zeker als je geen hele hap uit je budget wilt. Daarom wil ik jullie vandaag mijn nieuwste bril van Firmoo, een online webshop, laten zien. Kijk je mee?

 photo Firmoo-3_zpskcehcyaf.png

Ik heb sinds mijn 14e al een heleboel brillen versleten. Ik verander nogal snel van smaak en ik verslijt ze ook gewoon heel snel omdat ik ze eigen altijd zou moeten dragen. Tot nu toe heb ik al mijn brillen altijd bij een opticien gekocht dus online een bril bestellen was voor mij nog volledig nieuw. Toen Firmoo mij eentje terug benaderde twijfelde ik ook zeker niet, ik wou het zeker eens een keertje proberen. Is het niks, dan ben ik tenminste geen geld kwijt. Is het wel iets? Dan kan ik vanaf nu lekker veel geld uitsparen als het op brillen aankomt!

Firmoo is dus een webshop waarop je zowel normale brillen als zonnebrillen kunt aanschaffen. Hun assortiment deed me meteen aan de Pearle denken want de monturen zijn echt wel aan de goedkope kant! De monturen zijn allemaal vrij simpel maar een bril hoeft voor mij niet teveel poespas te hebben, zolang hij maar comfortabel zit en niet te snel breekt.

 photo Firmoo-2_zpsgxgwaaxe.png

Ik heb mijn nieuwe bril ondertussen al een weekje of twee en ik ben er zeer tevreden over. Tot nu toe heb ik altijd Ray Bans gehad en omdat ik een gewoontebeestje ben koos ik dan ook voor een montuur dat hier sterk op leek. Mijn andere Ray Bans waren allemaal smalle modelletjes maar nu besloot ik eens om voor een groter montuur te gaan. Dit montuur kostte $ 33,00, wel exclusief glazen natuurlijk. Met glazen en verzendkosten kwam het ongeveer op $ 80 uit.

Op de foto hieronder kun je mijn vorige bril met mijn nieuwe bril vergelijken. Qua kwaliteit voel ik niet zo heel veel verschil, buiten dat de Ray Ban vleugels iets steviger zijn maar dat is natuurlijk ook wel logisch als je naar het prijsverschil kijkt. Dit montuur was er 33, mijn Ray Bans zijn allemaal rond de € 130 – 150. Ondanks dat de Firmoo benen iets minder dik zijn voelen ze wel zeer stevig aan en kan ik er ook gewoon mee gaan liggen zonder dat ik ze hoor kraken. Ik verdraag de bril gelukkig ook zeer goed! Meestal irriteren mijn brillen wel wat na een paar uur dragen maar dat is bij deze Firmoo bril zeker niet het geval.

 photo Firmoo-1_zps8ze9qqwh.png

Het enige nadeel wat ik aan deze bril ondervonden heb is dat de glazen wel sterker zijn dan bij mijn andere brillen. De sterkte is nochtans éxact hetzelfde want ik heb gewoon het papiertje van mijn oogarts erbij genomen en alles exact hetzelfde aangegeven. Toch lijken deze glazen sterker te zijn en word ik sneller duizelig van zodra ik mijn bril afzet. Heel gek, misschien waren mijn andere brillen gewoon zwaar versleten? Ik heb geen flauw idee hoe het komt maar het is wel een smal minpuntje.

Dat is dan ook het enige nadeel wat ik me echt kan bedenken. Ik kan over het montuur niet klagen en over de service van Firmoo al helemaal niet. Hun brillen worden verstuurd vanuit Dubai en ik had mijn bril binnen een week in huis. Je kreeg er ook een trackingcode bij zodat je goed kon volgen waar je bril precies zat en wanneer ze hem zouden leveren. Ook zat de bril netjes verpakt en werden er een heleboel extra’s bij geleverd: een stevige brillendoos, een reinigingsdoekje en zelfs een kleine schroevendraaier waarmee je je bril kun verstellen. Echt top dus!

 photo Firmoo-4_zpswwyuhm3d.png

Ook benieuwd geworden naar een bril van Firmoo? Neem dan zeker eens een kijkje op hun Daily New pagina, hier vind je iedere dag weer een heleboel nieuwe monturen om uit te kiezen. Ze hebben ook een 15% off page waarop je als nieuwe klant met korting kunt shoppen, zo kun je op een goedkope manier kennismaken met hun assortiment.

Zou jij een bril op internet durven/willen bestellen?

Share:

4 Comments

 1. Beautydiarynl
  August 1, 2015 / 8:51 am

  Ik ga liever gewoon naar de brillenzaak. Maar deze bril ziet er wel mooi uit!

 2. beautifulday4makeup
  August 1, 2015 / 12:51 pm

  Zou dat van die sterkte niet kunnen door de grotere glazen. dat heb ik ook bij een van mijn brillen en mij valt op dat iets grotere glazen heeft dan mijn andere brillen

  • Amy
   Author
   August 2, 2015 / 10:28 am

   Dat zou inderdaad wel eens kunnen ja, daar had ik nog niet aan gedacht!

 3. Jana
  August 2, 2015 / 10:29 pm

  Klinkt al bij al wel goed! Ik vind het vooral tof dat je nu eens kan afwisselen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?