New in: My Jewellery

De fashionblogger in mij is aan het ontwaken want ik begin steeds doller te worden op everything fashion. Vooral accessoires zijn mijn grootste zwakte en als ze budgetproof zijn kan ik mij al helemaal niet meer inhouden. Een geweldig merk dat ik pas ontdekte is My Jewellery. Ik laat jullie vandaag mijn nieuwe aanwinsten zien maar wees gewaarschuwd, het is zeker wishlist materiaal. Kijk je mee?

My Jewellery

My Jewellery staat al langer bekend om hun prachtige bangles. Ik heb ze al in verschillende boetieks hier in de buurt gezien en mijn vriendinnen dragen ze al langer met veel plezier. Nu heb ik ook eindelijk mijn eigen bangles met, voor mij, een belangrijke tekst op.

Ik heb twee rose golden bangles met daarop Make Your Own Luck (€ 29,95 – link) en Say Yes To New Adventures (€ 24,95 – link). Mijn goede voornemen voor 2017 is om meer te genieten, minder te stressen en meer ‘in het nu’ te leven. Deze prachtige armbanden doen mij altijd aan mijn goede voornemen denken!

Als je een even grote kluns bent als mij dan ga je erg blij zijn met deze bangles. Ze hebben een zeer makkelijk kliksysteem waardoor je ze makkelijk zelf aan en uit kunt doen zonder hulp te vragen. Bij gewone slotjes heb ik altijd hulp nodig want ik heb echt twee linkerhanden, haha.

My Jewellery

Hun horloges (€ 39,95) zijn misschien niet zo bekend maar ook prachtig! Dit  exemplaar is heel erg subtiel en past werkelijk overal bij. Dankzij het grijzen bandje past het goed bij zilveren sieraden maar door het rose gold kun je het ook goed met de bangles combineren. Hij is vrij klein en sierlijk dus als je dunne polsjes hebt gaat dit horloge je zeer goed staan.

My Jewellery

Wil je jezelf eens goed in de watten leggen of ben je nog op zoek naar een leuk cadeau dat niet al te duur is? Dan ben je bij My Jewellery aan het juiste adres. Ze hebben een groot assortiment aan sieraden en alles wordt in een leuk zakje verzonden, waardoor het uitpakken alleen al zeer leuk is. Hun bangles met teksten zijn ideaal om aan dierbaren te geven aangezien de prachtige quotes écht een betekenis hebben.

De juwelen van My Jewellery zijn o.a. verkrijgbaar via de webshop, via hun eigen boetieks en in een groot aantal boetieks verspreid over België en Nederland.

Ben jij al bekend met My Jewellery?

Share:

7 Comments

 1. December 10, 2016 / 5:36 pm

  ik ken die shop nog helemaal niet :O het horloge ziet er gaaf uit!

 2. Mariska
  December 10, 2016 / 8:58 pm

  Mooie sieraden allemaal! 🙂

 3. December 10, 2016 / 9:50 pm

  Ik vind dat soort armbanden altijd super leuk, maar ik heb zulke brede polsen dat ze bijna nooit passen..haha

 4. December 11, 2016 / 2:21 pm

  Wat een mooie sieraden, vooral de armbanden!!

 5. Britt
  December 11, 2016 / 4:44 pm

  Ik had er wel eens van gehoord, maar nog nooit goed naar gekeken maar dat moet toch snel verandering in komen als ik zo deze dingetjes zie. Die bangles zijn zo mooi!

 6. December 12, 2016 / 4:43 pm

  schitterend! ik heb er nu ook oorbellen van in, ben helemaal in love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?