New in: SXUC Wave zonnebril

Toen ik zondag thuiskwam en bleek dat er een pakje voor mij aangekomen was, was ik door het dolle heen. Zou het mijn zonnebril van Sunglassesshop zijn?
Ja hoor, dat was het. De eerste keer was mijn bestelling kwijtgeraakt maar al snel genoeg werd er mij een nieuwe zonnebril opgestuurd.

Ik koos voor een SXUC zonnebril in het model Wave. Het Wave montuur is een groot, oversized model. Ik koos voor de bril in de kleur Zwart & Blauw (Club Brugge represent you know). Hij kost € 21,00.

De bril is van erg stevig materiaal gemaakt en voelt echt aan als goede kwaliteit als je hem opzet. Ik heb meestal zonnebrillen van de H&M en die voelen soms zo buigbaar aan, alsof ze elk moment kunnen breken. Deze zonnebril is echt keihard! Toch zit hij erg gemakkelijk en blijft hij ook de hele tijd goed zitten, zonder van je neus af te schuiven.

De glazen zijn ook vrij donker en beschermen je ogen dus goed tegen de zon. Plus je kan lekker onopvallend knappe mannen bekijken zonder dat ze het doorhebben, altijd een pluspunt.

Let vooral niet op de was die uithangt buiten, haha

De bril was jammer genoeg wel iets kleiner uitgevallen dan ik gehoopt had. Ik draag normaal gezien altijd brillen de grootte van een Dior Glossy, vrij groot dus. Ik koop altijd zonnebrillen onder het mum van: hoe minder je ziet van m’n gezicht, hoe beter, haha. Toch is dit ook een prima formaat.

Dit model toch niet je ding? Ze hebben nog een heleboel andere leuke zonnebrillen voor zowel dames als voor heren.

Share:

5 Comments

 1. June 7, 2013 / 4:43 pm

  Jammer dat ‘ie iets kleiner is dan je gehoopt had, maar ik vind ‘m alsnog heel leuk!

 2. Susan
  June 7, 2013 / 7:10 pm

  Wauwie, super mooie zonnebril!
  Ik heb ook echt een nieuwe nodig.. Ik heb er een stuk of 7, maar ze zijn echt maar gekocht voor €5,00 per stuk, en vallen bijna uit elkaar.. Hahaha

  http://www.ishootlovee.com
  Susan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?