New in: Vintage armband

Ik ga mezelf misschien heel onpopulair maken met deze mening maar ik ga het toch maar zeggen: ik heb nooit iets met vintage gehad. Ik vond het al snel oubollig of té speciaal, geef mij maar iets doodnormaal van deze tijd. Meningen zijn er gelukkig om bijgeschaafd te worden en dat is bij mij dus ook gelukt. Ik heb eindelijk iets vintage gevonden (uit de jaren ’70!) waar ik echt verliefd op ben. Meet mijn nieuwste vintage aanwinst!

Als ik het niet zou zeggen zou je waarschijnlijk niet eens weten dat het vintage was, in zo’n goede staat is hij nog. Het enige waaraan je kunt zien dat het vintage is is de stijl van het armbandje. Zoiets mooi en complex vind ik echt moeilijk in de hedendaagse winkels. De combinatie van goud en zilver gaat echt perfect in mijn ogen. Ik combineer het armbandje graag met modernere stukken. Denk aan een mooie horloge of bv. zo’n infinity bracelet. Kan prima!

Ik weet dat het misschien dom lijkt om een heel artikel te wijden aan 1 armband maar ik wou hem jullie echt niet onthouden. Er is natuurlijk maar 1 stuk van (en dat stuk heb ik nu rond m’n pols) maar ik wou jullie vooral laten zien dat vintage echt niet oubollig hoeft te zijn. Er zijn echt heel wat mooie schatten te vinden in vintagewinkels. Een fijne webshop voor vintage is VintageStore.nl, hier heb ik ook mijn armbandje vandaan. Hij kostte slechts € 13,50 en alle andere sieraden zijn ook gewoon goed betaalbaar. Zeker een aanrader!

Heb jij iets vintage in je bezit? Kledij, sieraden, wat dan ook? 

Share:

8 Comments

 1. Rani
  June 27, 2014 / 6:45 am

  Echt een super mooie aanwinst! Fijn dat je vintage begint te appreciëren!

 2. beauties
  June 27, 2014 / 10:54 am

  ik heb niets vintage 🙂

 3. Lyana
  June 27, 2014 / 11:30 am

  Heel erg speciaal en mooi!

 4. Ellen
  June 27, 2014 / 11:48 am

  Zelf heb ik nog niets vintage, maar wow prachtige armband en dat voor zo’n mini prijsje!

 5. saskia
  June 27, 2014 / 1:41 pm

  Ik heb even in de webshop gekeken, ik ben vooral dol op Vintage laarzen en ze hebben hele mooie dus ik ga zeker vaker een kijkje nemen, leuk armbandje!

 6. June 27, 2014 / 4:03 pm

  Wat een mooie, bijzondere armband! Heel tof!

 7. Petra
  June 27, 2014 / 9:39 pm

  De armband is echt prachtig en stom om een heel artikel aan een armband te besteden, nee hoor helemaal niet je bent gewoon een beetje “In Love”op de armband…
  groetjes petra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?