Summer 101: Slippers/sandalen

Een van mijn prioriteiten voor de zomer is het vinden van goed schoeisel. Ik heb vaak te warm dus ballerina’s en sneakers probeer ik zoveel mogelijk over te slaan dus dan kom je al snel bij slippers en sandalen terecht. Slippers bij warm weer waarbij ik weinig doe, sandalen voor de actievere dagen. Kwalitatief goede slippers en sandalen vinden is vaak moeilijk, daarom ga ik jullie in dit artikel wat fijne exemplaren laten zien.

V.l.n.r.:  Emilio Luca X – Dolcis – Emilio Luca X – Piure – Madden Girl (alles verkrijgbaar bij Dolcis)

Sandaaltjes zijn er in verschillende soorten en maten. Je hebt de platte die meer slipperlike zijn maar ook sommige sleehakken kun je als sandaal rekenen. Bij normaal warm weer draag ik dan ook het liefst een mooie sleehak. Gewone hakken slippen bij mij nogal snel uit in de zomer (thanks zweetvoetjes!) dus als ik dan een sleehak kan vinden die sluit rond mijn enkel ben ik helemaal tevreden. Onder zo’n bandage dress staat dat ook erg mooi!

Sleehakken zijn dus echt favoriet bij mij maar zodra het écht warm wordt ga ik toch liever voor een platte sandaal met dunne bandjes. Ik heb dan liefst zo weinig mogelijk stof rond mijn voeten. Ze zijn ideaal om mee naar het strand te gaan of gewoon om lekker mee te zonnen buiten.

Wat is jouw favoriete schoeisel voor de zomer?

Share:

5 Comments

 1. Lisa R
  July 3, 2014 / 8:05 am

  Ik vind van die Romeinse sandalen echt super mooi. Heb ook 1 paar, kan niet wachten totdat ik die weer fulltime aan kan doen.

 2. beauties
  July 3, 2014 / 12:47 pm

  teenslippers 🙂

 3. Karlien - Polished Cats
  July 3, 2014 / 2:25 pm

  Sleehakken vind ik zo mooi!
  Mooie selectie gemaakt

  Liefs
  Karlien

 4. July 4, 2014 / 8:38 am

  Wat een leukerds allemaal! Ik ben gek op slippertjes en sandaaltjes. Vooral met een sleehak vind ik ze erg leuk 🙂 x

 5. July 5, 2014 / 8:43 am

  Die zwarte sleehakken vind ik erg leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?