web analytics

5 dingen om te plannen om goed voorbereid de zomer in te gaan volgend jaar

Iedereen wil natuurlijk goed voorbereid de zomer ingaan. Veel mensen kijken uit naar de zomer en willen lekker genieten in hun huis. Wil je graag een tuin met allerlei soorten groenten en fruit? Of wil je juist veel ruimte hebben om mensen uit te nodigen? Het maakt niet uit wat je doel is, de voorbereiding is belangrijk. We vertellen hier welke 5 dingen verstandig zijn om te plannen om je voor te bereiden op volgend jaar.

Kies passende meubels

Bedenk welke meubels je graag nieuw wilt hebben. Kijk naar de nieuwste trends en maak een nieuwe verdeling. Een eettafel ovaal is de nieuwe trend van het nieuwe jaar. Meet eventueel de woonkamer ook op zodat je weet dat alles goed past. Maak leuke hoekjes in je huis om er uiteindelijk een passend geheel van te maken.

De tuin opfleuren

Begin op tijd met het opfleuren van de tuin. Bedenk welke bloemen en planten je graag wilt plaatsen en houd rekening met de bloeitijd. De zaden kun je meestal vroeg in het voorjaar al zaaien. Zo heb je er de hele zomer plezier van. Bedenk welke combinaties mooi zijn om te maken.

Houd alles op orde

Blijf alles bijwerken, dan is het minder werk om alles bij te houden. Verwijder de dode bladeren en onkruid bijvoorbeeld uit je tuin. Geef genoeg water aan de planten in de tuin wanneer het een langere tijd droog is. Houd rekening met planten die juist wel of niet winterhard zijn. Geef aandacht aan je tuin zodat deze een langere tijd meegaat.

Kom tot rust in je huis

Een huis moet een plek zijn waar je heerlijk tot rust kunt komen in de zomer . Zorg er dus voor dat je een relaxte sfeer terug laat komen. Een fauteuil relax zorgt ervoor dat je na een lange dag fijn kunt genieten. Combineer het met leuke kussens en een fijn tafeltje.

Kies de juiste verlichting

Wanneer het donker wordt, is het belangrijk dat je de juiste verlichting hebt. Het is natuurlijk zonde wanneer je helemaal in het donker zit. Om het extra gezellig te maken kun je kiezen voor een buitenhaard. Een houtkachel kun je ook onder de overkapping of veranda plaatsen. Maak ook gebruik van natuurlijk zonlicht in je huis om de zomer in huis te halen.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?