Best gelezen artikels van 2016

Het is ongelofelijk hoe snel dit jaar voorbij is gevlogen en de tijd lijkt precies steeds sneller te gaan. Vandaag sluiten we het jaar 2016 alweer volledig af! Daarom leek het me wel leuk om mijn best gelezen artikels van 2016 op een rijtje te zetten. Op deze manier kan ik, ook hier op TPP, het jaar mooi afsluiten! Kijk je mee?

Catrice Highlighting Powder

Catrice Highlighting Powder (link)

We houden allemaal wel van budgetproof producten waarvan de kwaliteit ook zeer goed is. Daarom worden mijn reviews van budget make-up altijd zeer goed gelezen, waaronder ook mijn review van de Catrice Highlighting Powders. Ik heb deze highlighters in zowel een koele als warme tint en gebruik beiden nog steeds erg vaak. In mijn review van mei kun je ook swatches terugvinden.

essence-midnight

Essence Midnight Masquerade oogschaduw (link)

Zo’n andere budgettoppers waren de Essence Midnight Masquerade eyeshadows, helaas waren ze wel limited edition. Dit was gemakkelijk een van de meest gelezen artikels van het jaar en dat is geheel terecht! Ze zijn echt prachtig en zelfs nu gebruik ik ze nog steeds erg vaak. Jullie waren er precies heel erg benieuwd naar want vooral in oktober kwamen er veel dames op mijn blog terecht via dit artikel.

Florida Mall

Shoplog Florida Mall + Atlanta Airport (link)

Blijkbaar doen mijn shoplogs het ook zeer goed en vooral die uit het buitenland. Ook mijn shoplog uit Orlando en Atlanta werd zeer goed gelezen! Begrijpelijk want ik had best veel geshopt bij Bath & Body Works en vind dit soort shoplogs ook leuk om bij anderen terug te zien.

Tip: 3 producten gratis bij KIKO (link)

Niet alleen mijn shoplogs worden goed bekeken, ook jullie kunnen aardig goed shoppen! Dit artikel over de kortingsactie bij KIKO werd massaal vaak gelezen én gedeeld. KIKO is echt een heerlijk merk en wie houdt er nu niet van korting?

LV-2

FAQ: Mijn Louis Vuitton tas (link)

Artikels over mijn Louis Vuitton tas doen het altijd goed. Deze artikels worden vooral vaak door nieuwe lezers die van Google komen gelezen maar dat vind ik niet erg. Ik vind het vooral fijn dat ik wat extra informatie kan aanbieden die mensen nergens anders konden vinden. Toen ik mijn LV kocht was er nergens informatie te vinden dus leuk dat ik mensen nu, hopelijk toch, wat kan helpen met de aankoop van hun tas.

Blogtips: hoe zorg je ervoor dat lezers terugkomen? (link)

Ook mijn blogtips worden nog steeds vaak gelezen en dat vind ik erg leuk! Ik steek namelijk veel tijd in mijn blogtips (in andere artikels natuurlijk ook!) en ik vind het leuk als jullie er iets aan hebben. Bloggen hoeft niet zo concurrerend te zijn en we mogen elkaar best helpen. Ik hoop dan ook dat ik in mijn opzet geslaagd ben en jullie zoveel mogelijk heb kunnen helpen. Aan de statistieken van dit artikel te zien gelukkig toch wel!

Verp-4

De mooiste verpakkingen (link)

Dat mijn lezers dol zijn op mooie producten staat wel vast maar het wordt nogmaals bewezen met dit artikel. Deze blogpost ging over alle mooie verpakkingen die ik mijn stash heb en ook dit artikel vonden jullie erg leuk. Ik moet zelf ook heel eerlijk zijn: als een verpakking leuk is zal ik eerder overgaan tot een aankoop!

Wat was het leuk om eens op onderzoek uit te gaan en de meest gelezen artikels te bekijken. Ik ben enorm dankbaar voor iedere view, share en comment van jullie allemaal. Het doet me dan ook deugd om te zien dat deze artikels zo goed bekeken worden! Ik steek na, bijna 4 jaar, nog altijd enorm veel liefde in mijn blog en zal dat ook in 2017 blijven doen.

Een fijn oudjaar én nieuwjaar toegewenst! ♥
Niet te zat, wees voorzichtig en geniet van de jaarwisseling.
Mogen al jullie dromen uitkomen in 2017!
Love you all xoxo Amy

Share:

2 Comments

  1. Britt
    December 31, 2016 / 11:17 am

    Leuk om te zien dat ik vrijwel alle artikelen heb gelezen, ik vind jouw foto’s altijd zo mooi en daardoor ook de reviews zo fijn, ik hoop dat je nog lang doorgaat!

  2. January 2, 2017 / 9:04 pm

    Mijn beste wensen voor 2017! Dat al je wensen en dromen in vervulling mogen gaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?