Boeken giftguide voor de busy millennial

In tijden zoals deze waarbij internet niet meer weg te denken is durven we al eens vergeten dat boeken ook nog bestaan. Ik vind het zelf nochtans heerlijk om er af en toe eens een goed boek bij te pakken, zowel fictie als non-fictie. In die laatste categorie heb ik namelijk een aantal fijne boeken gevonden die me goed kunnen inspireren. Deze boeken lijken me ook ideaal voor de stijlbewuste busy millennials onder ons! Als je dus op zoek bent naar een paar fijne suggesties om cadeau te doen, dit zijn alvast een aantal aanraders:

Lauren Conrad Style

Lauren Conrad is een van de meest bekende stijliconen ter wereld, mede dankzij de reality TV-series Laguna Beach en The Hills. Lauren ziet er altijd flawless uit maar niet op een overdreven manier, haar stijl komt echt naturel over. In dit handige (en dikke) boek vind je een hele hoop van haar beste stijltips terug.

Ze verklapt werkelijk alles: hoe je moet shoppen, waar je de beste kleding kunt vinden, hoe je deze kleding moet combineren, hoe je je moet kleden naar je lichaamsvormen, … Ook verklapt ze een heleboel fijne zaken over make-up en huidverzorging. Kortom, de perfecte stijlgids waarmee je veel mensen blij kunt maken!

Laurentine Van Landeghem From Blog to Brand

Laurentine Van Landeghem is een van de meest bekende vrouwelijke ondernemers in ons land. Ze startte Clouds of Fashion op zeer jonge leeftijd en maakte er gelijk een gigantisch succes van. Laurentine is een dame die weet wat ze wilt en wat ze nodig heeft om haar doel te bereiken. In From Blog to Brand omschrijft ze het hele proces en hoe Clouds of Fashion tot stand is gekomen.

Dit is het ideale boek voor startende ondernemers en al helemaal als je zelf een blog en/of webshop wilt runnen. Ook voor andere ondernemers of ambitieuze dames is dit het ideale boek! Zelfs mensen die niet willen ondernemen kunnen een hele hoop fijne tips en inspiratie uit dit boek halen.

Stephanie Duval How Blogs Work

Ben je een (beginnende) blogger en kun je wel wat extra tips gebruiken? Of heb je een bedrijf en wil je dit graag extra in de kijker zetten d.m.v. een blog? Dan is How Blogs Work het ideale boek voor jou! Hierin beschrijft Stephanie Duval (een de meest gerenommeerde bloggers in België) het hele blogproces van A to Z.

Hoe begin je een blog? Hoe vind je je ‘tone of voice’? Hoe zorg je ervoor dat je meer bezoekers krijgt? En hoe zit de hele PR-wereld in elkaar? Kortom, in How Blogs Work vind je alles terug. Van geheimen uit de industrie tot de meest gebruikte blogtechnieken, je kunt bijna geen completer blogboek vinden.

 

Annic van Wonderen Masterclass Ondernemen

En als we naar de ondernemers bij de Zuiderburen kijken, dan denken we natuurlijk gelijk aan Annic van Wonderen. Annic was de oprichtster van I Love Fashion News, wat jarenlang een van de best bezochte modesites van de Benelux was. Annic is helemaal from scratch begonnen en geeft in Masterclass Ondernemen een hele hoop inspiratie mee.

In vergelijking met de andere drie boeken in deze lijst is dit vooral een boek dat veel inspiratie geeft en dus niet zo zeer veel informatie, al zitten er doorheen het boek zeker een hele hoop fijne tips. Ben je dus nog op zoek naar een boek dat je keihard gaat motiveren en je een schop onder je kont geeft? Dan moet je Masterclass Ondernemen zeker lezen. Ideaal voor startende ondernemers of ambitieuze dames die 2019 gelijk goed willen aanpakken!

Ik hoop in ieder geval dat jullie iets aan deze boeken giftguide gehad hebben. Of het nu is om cadeau te doen of om je eigen wishlist mee aan te vullen, deze boeken zijn stuk voor stuk aanraders. Ze zijn zeer informatief en ook nog eens lekker inspirerend, ideaal om het nieuwe jaar binnenkort goed mee te starten.

Welk boek lijkt jou het leukst?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?