web analytics

Boxspring bedden

Uitgerust wakker worden gaat zeker lukken met een heerlijk boxspring bed. Deze dubbeldikke bedden liggen volgens velen namelijk het meest comfortabel van alle bedden. Niet voor niets vind je dit bed in de meeste hotels terug. Een boxspring staat garant voor optimaal ligcomfort, voortdurende ventilatie, lange levensduur en een ware eye-catcher in jouw slaapkamerinterieur!

Optimaal ligcomfort met een boxspring

De belangrijkste reden om een boxspring bed aan te schaffen is het comfort. Een boxspring is comfortabel doordat deze uit twee delen bestaat: een bedbodem en een matras. Beide onderdelen veren mee, zodat je altijd geniet van optimaal ligcomfort. Die twee delen hebben nog een ander voordeel. Ze zorgen ervoor dat er voortdurend ventilatie mogelijk is.

Wat is de geschikte maat?

Voor een goede nachtrust is het ook van belang dat uw boxspring past bij jouw lichaamslengte. Want wist je dat jouw bed in het ideale geval 20 centimeter langer is dan jezelf? Ben je 1,80 meter lang, dan zal jouw ideale bed 2 meter lang zijn. Alle boxspringbedden zijn mogelijk tot een lengtemaat van 220 centimeter.

Van een twijfelaar van 120 centimeter breed tot een tweepersoonsbed van 140, 160 of 180 centimeter breed: Zelfs het kingsize formaat van 200 centimeter breed is beschikbaar in een lengtemaat van 2,20 meter.

Stel jouw eigen boxspring samen

Slapen in een bed dat past bij jouw eigen smaak is natuurlijk het leukst. Kies er daarom voor om je boxspring op maat samen te stellen. Met de talrijke kleuren en materiaalsoorten vind je zeker een stijl die bij je past.

Je kunt zelfs uit diverse materialen voor de poten kiezen. Houtlook, chroom of zilver zijn slechts drie van de talloze opties. Daarnaast voeg je ook nog gemakkelijk een topdekmatras toe aan je boxspring bed. Zo weet je zeker dat je bed perfect bij jouw wensen past. Zowel op het gebied van stijl als comfort. Wij raden je ook een antislipmat aan zodat de matrassen in je boxspring perfect blijven liggen.

Gratis bezorging en montage

Wanneer jouw bestelling boven de €400 euro bedraagt profiteer je van gratis bezorging en montage. Je hoeft niet zelf te sjouwen en weet zeker dat je aankoop compleet is. Ervaren monteurs zetten je boxspring in elkaar. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is je bed op te maken met je favoriete beddengoed en heerlijk te slapen.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Looking for Something?