web analytics

Cadeau tips voor je partner

Het hoeft geen Valentijnsdag te zijn om iets leuks voor je partner te kopen. Natuurlijk hoef je de liefde van je leven niet te overspoelen met cadeaus, maar af en toe een aardigheidje kan geen kwaad. De vraag is niet wanneer je iets moet kopen, maar wat je moet kopen.

Waar moet ik zoeken?

Voordat je iets gaat aanschaffen is het belangrijk om te weten wat voor soort product het moet zijn. Houd hierbij rekening met interesses of eventuele wensen van je partner. Als deze van de natuur houdt kun je beter geen elektronica in huis halen. Houd ook rekening met het feit dat sommige producten in een hoge prijsklasse vallen. Heb je na een aantal online slots eindelijk de jackpot te pakken, dan klinkt een dure tas of parfum zo gek nog niet. Als dit niet het geval is, dan zijn nieuwe messen voor in de keuken ook prima.

Seizoensgebonden cadeau

Als je nog steeds geen idee hebt wat voor soort cadeau het moet zijn, kan het helpen om te kijken naar externe factoren. Het seizoen bijvoorbeeld. In de zomer zou een barbecue voor een man een prima cadeau zijn, ook dit hoeft geen dure te zijn. Onthoud dat de waarde van het product niet zoveel uitmaakt, het gaat om het gebaar. Ik persoonlijk zou in de winter geen zomerse producten halen, dus die kan je wegstrepen. Zomer is de tijd van buiten zijn en winter is de tijd van binnen zitten. Een setje geurkaarsen zou voor de meeste vrouwen geen raar cadeau zijn. Wees creatief en stel jezelf de vraag: zou mijn partner dit leuk vinden?

Probleemoplossend cadeau

Kom je er echt niet uit, kijk dan of er iets is dat je partner nodig heeft. Na al dat gezeur over een te kleine televisie is het misschien leuk om je partner te verrassen met een nieuwe. Dat is dan wel meteen een grote uitgave, maar iets hoeft niet duur te zijn om aan de eisen van een goed cadeau te doen. Klaagt je partner over verveling? Zoek dan iets om die verveling weg te nemen. Denk aan: een doek om op te schilderen of een grote puzzel. Echter kun je ook zonder de wens van je partner inschatten wat je partner nodig zou kunnen hebben. Een mooie bos bloemen is bij de meesten altijd welkom.

Zelf aan de slag

In sommige gevallen is het enorm lastig om (ondanks bovenstaande adviezen) een geschikt cadeau te kiezen. Je kunt dan altijd iets willekeurigs kopen. De kans dat je partner het niet leuk vindt is dan wel aanwezig. Daarom is mijn laatste advies om de mouwen op te stropen en gewoon zelf aan de slag te gaan. Laat je creativiteit spreken. Je hoeft geen Picasso te zijn om iets moois te tekenen. Maar ook een gedichtje kan hartverwarmend overkomen. Het nadeel is dat je zelf iets moet maken, het voordeel is dat het hier voor de volle 100% om het gebaar gaat. Het hoeft echter niet zoiets te zijn. Als je handig bent kun je bijvoorbeeld ook een tafeltje voor in de tuin maken. Nu is het aan jou!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?