web analytics

Cadeaus voor Moederdag die altijd goed zijn!

Moederdag komt eraan en dat betekent dat het weer tijd is om je moeder in het zonnetje te zetten! Maar laten we eerlijk zijn: bloemen en chocolaatjes zijn leuk maar soms wil je iets speciaals geven. Het perfecte cadeau voor Moederdag laat zien hoeveel ze voor je betekent en is liefst ook nog iets waar je moeder echt wel wat aan heeft.

Daarom zet ik in dit artikel een aantal cadeautips op een rijtje waarmee je eigenlijk niets fout kunt doen. Deze cadeaus zijn origineel en zijn áltijd wel leuk om te geven!

Thuis ontspannen met een spa-pakket

Een zelf samengesteld spa-pakket is een zeer origineel cadeau voor Moederdag waar veel moeders blij van zullen worden.

Geef je moeder de kans om even helemaal tot rust te komen met zo’n pakketje. Vaak geven mensen bij Moederdag een bon voor de wellness cadeau (ook heel leuk!) maar dat is meestal toch wel tijdrovend of ook gewoon heel erg duur om te geven. Door een spa-pakket cadeau te doen kan je moeder gewoon van thuis uit helemaal ontspannen en er meermaals van genieten i.p.v. slechts een keer in een kuuroord.

Je kunt het pakketje zelf helemaal naar wens samenstellen maar een aantal goede producten om mee te beginnen zijn badzout, douchegel of handzeep, een ontspannende geurkaars, … Steek er dan nog een flesje wijn bij en de ontspanning is compleet!

Kookworkshop

Als je moeder van koken houdt, waarom geef je haar dan niet de kans om nieuwe recepten te leren en heerlijke gerechten te bereiden? Schrijf haar in voor een kookworkshop bij een lokale organisatie zoals Ferm of bij de Colruyt Group Academy.

Niet alleen leert ze nieuwe recepten en technieken maar ze kan tegelijkertijd ook genieten van een gezellige en leerzame ervaring.

Kook je zelf ook graag? Dan is het alleen nog maar leuker en is het misschien wel een goed idee om zelf ook mee te doen. Zo doen jullie beiden nog eens iets samen en achteraf na het koken mag je de gerechten ook nog opeten. De ideale manier om jullie goede band nog eens extra aan te halen.

Ook leuk om achteraf cadeau te doen: gepersonaliseerde kruiden of olijfolie. Bij makeyour.com vind je heel wat gepersonaliseerde producten om in de keuken te gebruiken. Van premium kruiden tot zelfs pikante saus, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het wel personaliseren.

Een fotoboek van bijzondere herinneringen

Verzamel foto’s van bijzondere momenten die je samen met je moeder hebt gedeeld en maak een prachtig fotoboek.

Van vakanties tot speciale gelegenheden en alledaagse momenten, het fotoboek zal haar herinneren aan de liefde en de band die jullie delen. Het is een persoonlijk en ontroerend cadeau dat ze keer op keer zal koesteren.

Moederdag draait niet alleen om het geven van cadeaus maar vooral om het tonen van waardering en liefde voor de speciale vrouwen in ons leven. Met deze originele cadeautips kun je je moeder laten zien hoeveel ze voor je betekent en haar een onvergetelijke Moederdag bezorgen.

Genoeg inspiratie opgedaan? Dan kun je deze tips misschien ook alvast gebruiken om ook een cadeau voor Vaderdag uit te zoeken.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?