web analytics

Cadeautip: BoxMood boxen

Geluk zit soms in de kleine dingen, de ‘klein gelukskes’ zoals we dat hier in Vlaanderen ook wel eens durven noemen. En wat is er nu leuker dan die kleine gelukjes cadeau te doen aan iemand?

Dat is dus ook wat ze bij BoxMood dachten, een merk dat zich specialiseert in unieke cadeaudozen. Voor iedere mood is er wel een aangepaste box boordevol heerlijke en toffe producten.

Ik heb zopas kennis kunnen maken met dit leuke concept en ik vind het echt fantastisch. Dringend tijd om er dus ook wat meer over te gaan vertellen. Kijk je mee?

BoxMood is speciaal ontworpen om mensen plezier en een goed gevoel te geven. Met onze geschenkdozen creëer je kleine geluksmomenten. Niet alleen voor de persoon die je verrast, ook voor jezelf. Je wordt er altijd happy van, of je de box nu geeft of krijgt.

Op dit moment zijn er vier verschillende BoxMood boxen verkrijgbaar:

  • Eco Enthusiast (€ 49,50): In deze box vind je de rust, kracht en het bewustzijn om er weer sterker tegenaan te gaan.
  • Fun Fanatic (€ 49,50): A box full of happiness. Kleine gelukjes om te onthaasten, weg te dromen en te herconnecteren.
  • Passion Persuer (€ 49,50):  Deze box wakkert het vuur in je aan, geeft nieuwe energie en laat vriendschappen groeien.
  • Creative Catcher (€ 49,50): De ideale box voor enthousiaste actievelingen of ondernemers die durven dromen. Ga zitten, laat je creativiteit draaien en zet je plannen om in realiteit.

Op de website van BoxMood kun je een sneak peek van de inhoud bekijken zodat je ongeveer weet wat je mag verwachten, ook al blijft de eigenlijke inhoud een grote verrassing!

Ik heb het concept inmiddels ook kunnen uitproberen dankzij de leuke Fun Fanatic box. Binnen deze box vind je heel wat goodies terug waaronder o.a. popcorn, een zonnebloem, zeep, koekjes, M&M’s, verschillende drankjes, … Kortom, een zeer uitgebreid assortiment aan leuke producten.

Het was echt een feest om deze box uit te pakken. Hij kwam ook net aan vlak na mijn verjaardag dus eigenlijk voelde het een beetje alsof ik nog steeds jarig was. Hoe diep ik ook aan het graven was in de box, de goodies bleven maar komen. Er leek bijna geen einde aan te zijn!

Als je kijkt naar het hele concept, de vormgeving en de leuke producten die je ontvangt is het z’n geld echt wel waard. Zeker als je het aan iemand cadeau wilt doen maar je geen flauw idee hebt wat je precies moet kopen.

In deze boxen zit voor iedereen wel iets leuks of lekkers!  Mijn eerste kennismaking met de BoxMood boxen was dus zeer positief.

Wil je de boxen zelf eens bekijken of uitproberen? Neem dan zeker eens een kijkje op de BoxMood website. BoxMood is een Belgisch bedrijf dus als je hier iets aankoopt steun je onze eigen ondernemers én je krijgt er een fantastisch cadeau voor in de plaats.

Wat vind jij van dit concept?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?