web analytics

De beste auto’s voor vrouwen 

Verschillende mensen kunnen verschillende levensstijlen hebben en daarom zijn er verschillende bepalende factoren om de beste auto te kiezen. Dit maakt het direct zo lastig om de juiste bolide aan te schaffen. Om de keuze voor vrouwelijke bestuurders gemakkelijk te maken, hebben we topauto’s voor vrouwen op een rij gezet die comfortabel zijn en goed zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen. Natuurlijk betekent dit niet direct dat de onderstaande modellen ook geschikt zijn voor jou, dit hangt echt van je eigen wensen en behoeften af. Wel zijn deze auto’s populair onder vrouwen!

Honda Jazz

De Honda Jazz is een van de beste vrouwen auto’s. Deze geweldige wagen biedt uitstekend zicht rondom en dat komt door zijn grote achteruitkijkspiegels en kwartsglas. Met een grote kofferbak en een goede binnenruimte is de Honda Jazz een van de beste auto’s voor comfortabel reizen. De 1,2-liter i-VTEC-motor van de auto staat bekend om zijn uitstekende brandstofefficiëntie en uitstekende prestaties. Deze motor van Honda Jazz is gekoppeld aan een briljante CVT-eenheid of een soepel schakelende handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnellingen. Bovendien biedt deze auto een stevige rijdynamiek en een uitstekende rijkwaliteit.

Volkswagen Taigun

Dit is een geweldige SUV-optie voor vrouwen die op zoek zijn naar een auto die veel kilometers biedt, samen met uitstekende functies en eersteklas kwaliteit. Het kopen van de Volkswagen Taigun om vervolgens een autoverzekering af te sluiten is dan ook zeker een aanrader als dame. Wel is het aan te raden om online verschillende verzekeringen te vergelijken. Net als je online je zorgverzekering vergelijken, kun je dit met je autoverzekering natuurlijk ook doen. Twee motortypes drijven deze Duitse middelgrote SUV aan. De 1,0-liter TSI-motor levert 178 Nm koppel en 113,98 pk, terwijl de krachtigere 1,5-liter TSI-motor 250 Nm koppel en 113,98 pk levert. Bovendien kunnen de twee motoren verder worden gespecificeerd met handgeschakelde of automatische transmissie.

Hyundai Venue

Hyundai Venue is een goede SUV voor de kleinere vrouwen, omdat deze auto een hoge rijpositie biedt voor beter zicht en een lange lijst met functies heeft. Een ander uniek kenmerk is dat deze auto eersteklas veiligheidsvoorzieningen biedt, waaronder 6 airbags, parkeersensoren achter, automatische deurvergrendeling met snelheidsdetectie, automatische deurontgrendeling met impact detectie en nog veel meer. Bovendien wordt deze auto aangedreven door opties met drie motoren, waaronder de 1,2-liter benzinemotor die een koppel van 116 Nm en 81,86 pk levert, terwijl de dieselmotor van 1,5 liter een koppel van 245 Nm en 98,63 pk levert. Ten slotte biedt de 1,0-liter turbobenzinemotor een koppel van 175 Nm en 118,35 pk.

 

MG Astor

Het is de enige benzineversie van de volledig elektrische MG ZS EV. Deze middelgrote SUV heeft een ander uiterlijk dan zijn elektrische tegenhanger. Het is ook een van de meest budgetvriendelijke auto’s die wordt geleverd met ADAS en wordt vanwege zijn specificaties en functies beschouwd als de beste vrouwelijke auto. De MG Astor wordt aangedreven door twee motoren. De eerste motor optie is de benzineversie van de volledig elektrische MG ZS EV. De middelgrote SUV ziet er echter drastisch anders uit dan zijn volledig elektrische tegenhanger. Afgezien daarvan is MG Astor het meest betaalbare voertuig dat met ADAS wordt geleverd.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?