web analytics

De leukste romantische films op Netflix

In deze donkere maanden is het heerlijk om onder een dekentje op de bank te kruipen en de leukste Netflix films te ontdekken. Maak eerst wat tijd vrij voor internet en tv vergelijken, want door hierop te besparen heb je al snel je Netflix-abonnement terugverdiend. Wij tippen de leukste romantische films op Netflix die je gezien moet hebben.

To All the Boys: P.S. I Still Love You

Netflix wordt steeds populairder in Vlaanderen en meer dan één miljoen Belgen kijken naar de streamingdienst.

Als je ‘To all the boys I loved before‘ nog niet gezien hebt kun je deze eerst opzetten, want dit is het vervolg. De films vertellen het verhaal van Lara Jean en zijn gebaseerd op de gelijknamige boeken van Jenny Han.

De tiener stortte haar hart uit in geheime liefdesbrieven die ze schreef, maar waarvan ze niet van plan was ze ooit te verzenden. De brieven komen per ongeluk terecht bij alle jongens waar ze ooit een oogje op had. Dit schopt haar liefdesleven flink in de war en om de aandacht af te leiden gaat ze een relatie aan met Peter. Dit blijkt allemaal gecompliceerder te worden dan ze voor ogen had.

Ready to mingle

Ready to mingle is een Spaanse film en heeft eigenlijk de titel Solteras. De film gaat over Ana die net is gedumpt door haar vriendje.

Wanneer ze erachter komt dat hij gaat trouwen, neemt ze het besluit zich in te schrijven voor een cursus voor alleenstaande vrouwen. In de cursus leren vrouwen hoe je een man aan de haak slaat.

Uiteindelijk leert Ana zichzelf ontdekken in plaats van dat ze haar geluk af laat hangen van de perfecte echtgenoot. Zet een lekkere kop thee voor jezelf, zoals deze gezonde DetoxLove, maak wat lekkere snacks en enjoy!

Marriage Story

Marriage Story is geen typische romcom maar het is eigenlijk een echtscheidingsdrama dat tegelijkertijd een liefdesverhaal wil vertellen.

De film gaat over een stel dat uit elkaar blijft, terwijl ze hun gezin bij elkaar weten te houden. Scarlett Johansson en Adam Driver brengen de soms rauwe emoties die ze voelen goed over. De film heeft een Oscar gewonnen en is genomineerd voor tientallen andere awards.

Falling inn love

Falling inn love met Christina Milian in de hoofdrol, die je misschien nog wel kent van haar hit “AM to PM” in 2001, is een film die heerlijk wegkijkt.

Geen ingewikkelde storyline, maar gewoon een romantisch verhaal over het stadskind Gabriela die besluit om aan een wedstrijd mee te doen in een depressieve bui. Ze wint hiermee een idyllische cottage in Nieuw Zeeland en reist vol verwachting af naar haar nieuwe woonplaats.

Eenmaal aangekomen blijkt het leven op het platteland anders te zijn dan verwacht. Gelukkig voor haar staat de knappe Jake voor haar klaar om haar te helpen.

Welke film lijkt jou het leukst?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. January 25, 2021 / 3:48 pm

    • Lijk me fijne films te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?