web analytics

De perfecte trouwdag is met een trouwauto

Trouwen is voor veel vrouwen een droom die uitkomt. Het is de dag waarop je in het middelpunt van de belangstelling staat en waarop alles draait om de liefde tussen jou en je partner. Natuurlijk wil je deze dag onvergetelijk maken en daarbij hoort ook de keuze voor een prachtige trouwauto. Een mooie trouwauto kan de dag net dat beetje extra geven en is natuurlijk ook belangrijk voor de foto’s. Maar hoe kies je nu de perfecte trouwauto uit? Allereerst is het belangrijk te weten dat je de keuze hebt uit een auto met of zonder chauffeur. Houd er rekening mee dat je tijdens je autoverzekering berekenen voor deze auto, een andere prijs krijgt wanneer je kiest voor een chauffeur.

Hoeveel wil je uitgeven?

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het budget. Een trouwauto kan behoorlijk prijzig zijn, dus het is goed om vooraf een duidelijk beeld te hebben van hoeveel je eraan wilt uitgeven. Daarnaast is het ook belangrijk om te bepalen of je de auto met of zonder chauffeur wilt huren. Als je de auto zelf wilt besturen, moet je daarvoor natuurlijk wel het juiste rijbewijs hebben. Daarnaast kun je je ook voorstellen dat een nieuwe sportwagen een stuk duurder is, dan wanneer je kiest voor een oldtimer die qua waarde vele malen lager ligt. Bepaal daarom dus ook voor jezelf wat je mooi vindt en kijk welk prijskaartje deze auto heeft. Vaak zit er ook een enorm verschil in prijs als je kiest voor een halve of een hele dag. Omdat het alleen gaat om het aankomen rijden en de foto’s is vaak een ochtend meer dan voldoende.

Welk type auto kies je?

Vervolgens is het belangrijk om te bepalen wat voor type auto je wilt huren. Wil je graag een sportwagen of juist een klassieke oldtimer? Of ga je liever voor een stoere terreinwagen? Het is goed om te bedenken welk type auto het beste past bij jullie stijl en bij de sfeer van de bruiloft. Let er wel op dat je vaak afzonderlijk nog een verzekering moet afsluiten. Daar waar een verzekering vergelijken bij Pricewise een stuk eenvoudiger en ook voordeliger is, heb je bij het huren van een trouwauto vaak weinig keuze. De enige keuze die je hebt, is om te kiezen voor een bepaald eigen risico. Des te hoger het eigen risico, des te lager is vaak de te betalen premie voor de verzekering. Als je eenmaal weet wat voor type auto je wilt, is het tijd om te gaan zoeken naar verhuurbedrijven. Kijk hierbij goed naar de recensies en referenties van het bedrijf. Zo krijg je een goed beeld van de kwaliteit van de auto’s en de service die je kunt verwachten.

Zorg dat je tijdig reserveert

Tot slot is het belangrijk om op tijd te beginnen met het zoeken naar een trouwauto. Populaire modellen zijn vaak snel volgeboekt, dus het is goed om hier op tijd bij te zijn. Met deze tips weet je zeker dat je de perfecte trouwauto vindt voor jullie grote dag. En vergeet niet: het gaat uiteindelijk om de liefde tussen jullie beiden, de auto is slechts een mooie toevoeging aan deze bijzondere dag.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?