Dit neem ik mee op vakantie

De grote vakantie nadert weer, gelukkig! Dit is het moment waarop veel mensen op vakantie vertrekken en tot die groep kan ik mijzelf gelukkig ook rekenen. Ik vertrek ietsje vroeger op vakantie dus het leek me het ideale moment om nu al te laten zien wat ik meeneem op vakantie. Welke kleding, schoenen en producten zijn echt onmisbaar voor mij op vakantie? Je leest het hier!

Als beauty addict en make-up artist kun je je wel voorstellen dat mijn cosmetica het eerste is wat ik inpak. Ik neem altijd een halve kast aan verzorgingsproducten en make-up mee.

Omdat ik op vakantie ga naar een warme bestemming (ik ga naar Zuid-Korea, Taipei en Hong Kong) is het belangrijk dat ik voldoende beschermingsproducten meeneem. Ik neem dus sowieso een aantal zonnecrèmes mee met een SPF 50. Ook mijn haar verzorg ik voldoende op vakantie, daarom neem ik de L’Oréal Professionnel Solar Sublime producten mee.

Natuurlijk mag ik dus ook geen make-up vergeten. Op vakantie hou ik ervan om voor complete palettes te kiezen zodat ik een volledige look kan creëren zonder dat ik mijn hele collectie mee moet sleuren.

Zaken zoals het Essence Hey Cheeks palette of het Urban Decay Born To Run palette zijn dus echt onmisbaar voor mij!

Qua kleding hou ik het ook altijd redelijk simpel. Ik neem gewoon voldoende stuks mee die ik onderling heel goed kan combineren. Mijn stijl is nogal ‘donker’ en dat blijft ook gewoon zo als ik op vakantie ga. Ik draag ook zwarte steunkousen dus een fleurig bloemenjurkje hierover aandoen, dat zou niet echt erg mooi worden lijkt me.

Daarom neem ik voornamelijk veel zwarte t-shirts en tops mee. Geen last van zweetplekken en echt supermakkelijk te combineren!

Omdat het natuurlijk wel vakantie is kies ik steevast voor rokjes en shorts. Ik ben echt dol op skater skirts en heb ze in alle kleuren en motiefjes. Effen blauw, rood of juist met een ruitjespatroon, ik heb het allemaal.

Ik hou echt van sneakers dus daarom neem ik ook een aantal paar mee! Sowieso ga ik steevast voor een zwart en een wit paar zodat ik naar hartenlust kan combineren. Deze zwarte sneakers van Nike gaan sowieso mee, net zoals de witte sneakers van Sacha.

Ik loop voor 90% rond op sneakers maar voor iets chiquere aangelegenheden laat ik deze toch liever aan de kant. Doordat ik geen hakken of mooie sandaaltjes kan dragen met mijn steunkousen ga ik vaak voor laarzen.

Deze draag ik dan het liefst onder een mooie rok en dat maakt alles toch weer iets gekleder. Dit paar damesschoenen van Sacha is op dit moment mijn favoriet. Niet te chique, niet te casual maar gelukkig wel stoer genoeg voor mijn kledingstijl.

Dit waren dus alvast een aantal items die echt onmisbaar zijn voor mij op vakantie. Natuurlijk kan ik het nog uitgebreider laten zien maar ik sleur altijd minstens 16 kg bagage mee dus als ik dat allemaal moet laten zien, dan zitten we hier over een jaar nog!

Wel ga ik jullie volgende week nog laten zien wat ik meeneem als ik alleen handbagage mee heb en hoe ik dat oplos met make-up en huidverzorging. Als je daar benieuwd naar bent, hou mijn blog dan zeker in de gaten.

Wat is voor jou onmisbaar op vakantie?

Share:

1 Comment

  1. June 13, 2019 / 4:59 pm

    Ik heb die witte sneakers en de bloemen broek ook! Perfect om met elkaar te combineren 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?