web analytics

Een kijkje in mijn badkamer

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik jullie nog eens meenam doorheen mijn badkamer. Er is namelijk echt een heleboel veranderd sinds de laatste keer én er gaan ook nog een heleboel andere zaken veranderen. In dit artikel laat ik jullie graag de vooruitgang zien en neem ik jullie mee doorheen het hele proces. Kijk je mee?

Als je mijn blog al een tijdje volgt, dan weet je inmiddels al wel dat ik in een redelijk oud huis woon. Ik woon voorlopig nog altijd in mijn ouderlijk huis en hier woon ik dus ook al 25 jaar lang. Al zo lang ik me kan herinneren zijn er hier weinig dingen veranderd of vernieuwd. Gelukkig zijn we sinds kort bezig met de grondige renovaties, zowel groot als klein.

De laatste tijd hebben we allereerst ons best gedaan om van mijn oude badkamer een moderne badkamer te maken. De grootste verandering was voor ons de wastafel. We kozen recent voor een hangend meubel en hebben de achterkant van het meubel beplakt om de illusie van steentjes te geven. Op die manier hangen we niet vast aan een bepaald soort steen maar ziet het eindresultaat er toch wel mooi uit.

Waar ik écht heel erg blij mee ben is de kraan. We hebben jarenlang zo’n kraan gehad waarbij je 1 kraan had voor koud water en 1 voor warm water. Aan deze kranen moest je altijd heel hard draaien om het water in gang te zetten. Sinds mijn gezondheid niet meer optimaal is en mijn spierkracht achteruit is gegaan ging het steeds lastiger om de kraan goed open en dicht te draaien. Nu hebben we dus zo’n kraan die praktisch vanzelf draait en waarbij ik amper druk moet uitoefenen om water te verkrijgen. Ik kan ze écht iedereen aanraden die problemen heeft om een kraan open te draaien.

Alvast een goed begin maar er is nog een groot gedeelte van de badkamer dat we zeer dringend moeten tacklen en dat is het bad. We hebben op dit moment enkel een bad in onze badkamer terwijl de douche in een aparte ruimte staat. Deze douche is vrij recent nog geplaatst maar het bad is toch al wel redelijk oud.

Onze badkuip is knalgroen en dat past natuurlijk niet echt in onze nieuwe visie van een moderne badkamer. Daarom zijn we al wat op zoek gegaan naar inspiratie bij Saniweb en ons oog is gevallen op een witte ceramische badkuip, zoals je op de foto hierboven kunt zien.

Aan de rest van de meubels en kasten wordt er verder niks veranderd. Deze meubels zijn nog altijd dezelfde als degenen die ik in mijn laatste badkamerstash had benoemd. In deze kasten vind je mijn volledige skincare stash terug, die ik in een later artikel ook nog graag wil laten zien. Hou mijn blog dus zeker in de gaten als je hier benieuwd naar bent!

Ben jij tevreden met jouw badkamer?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. September 30, 2018 / 4:10 pm

    Die badkuip op het plaatje is echt heel erg mooi. Hij ziet er zo chique uit! Leuk om te kijken trouwens wat voor producten je allemaal in je badkamer hebt staan. Het is echt een hoop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?