web analytics

Extra handige accessoires voor jouw smartphone

Een smartphone is niet alleen een telefoon. Met je smartphone sta je in contact met de rest van de wereld. Je gebruikt hem om met vrienden af te spreken, het weerbericht te checken en er je weg mee te vinden. Bovendien kun je je smartphone als een deel van je outfit inzetten of er mee tonen wie je bent. Welke accessoires extra handig zijn voor je smartphone, lees je hier.

Veilig omhuld

Je haalt je smartphone ontelbare keren uit je zak of rugzak, zodat je elke melding even kan checken. De kans is dus groot dat je telefoon een keertje uit je handen glipt of beschadigd raakt door de andere spullen die je meeneemt. Daarom doe je er goed aan om je gsm extra te beschermen met een hoesje. Smartphonehoesjes bestaan in allerlei vormen en maten. Er bestaat er dus zeker eentje dat bij jouw type telefoon past en dat je mooi vindt. Je kunt smartphonehoesjes zelfs volledig personaliseren door er foto’s op te laten drukken of inspirerende quotes op te zetten. Wanneer je je telefoon ook als fashion item wil gebruiken, kun je bijvoorbeeld een iPhone 14 Pro Max hoesje met koord kopen. Zo kun je hem over je lichaam dragen. Dit biedt nog eens extra veiligheid, omdat je telefoon zo niet kan vallen en ook niet gestolen kan worden.

Altijd en overal bereikbaar

Wanneer je je smartphone de hele dag door gebruikt om te appen, bellen, Instagrammen en je wandelroute mee uit te dokteren, loopt je batterij snel leeg. Aan een telefoon met een lege batterij heb je niets, daarom is het belangrijk om altijd aan een oplader te denken. Er bestaan verschillende soorten opladers, zowel om thuis te gebruiken als onderweg. Allereerst is het uiteraard heel belangrijk om een oplader te kiezen die compatibel is met jouw gsm. Zo heeft een iPhone een oplader van Apple nodig en een Samsung een oplader van het merk Samsung. 

Soorten opladers

Uiteraard bestaan er nog steeds de klassieke opladers met een kabel. Die zijn erg handig wanneer je voor een langere tijd op dezelfde plek bent en je je telefoon dus even kan wegleggen om op te laden. Wanneer je veel onderweg bent of weinig tijd hebt, is zo’n klassieke oplader natuurlijk minder handig. In dat geval kun je gebruik maken van een powerbank, een draadloze oplader of een oplader voor in de auto. Die laatste plug je in in je auto, waardoor je smartphone kan opladen terwijl je aan het rijden bent. Dit systeem is vooral erg handig wanneer je je telefoon graag als gps gebruikt. Wanneer je weinig tijd hebt, kun je gebruik maken van een snellader. 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?