web analytics

How to: je outfit er duurder uit laten zien

Ik hou er niet van om veel geld te spenderen aan kleding en accessoires. Shocking, I know! Ik geef veel liever geld uit aan leuke reizen of aan mooie make-up. Toch wil ik er wel altijd netjes uitzien en wil ik mijn outfits er duurder laten uitzien als dat ze werkelijk zijn. Vooral accessoires zoals een mooi paar oorbellen of een mooi horloge kunnen hier zeker aan helpen. In dit artikel vertel ik jullie mijn tips & tricks en laat ik mijn nieuwe oorbellen zien.

Een gesofisticeerde outfit die niet veel geld kost maar er wel netjes en fancy uitziet, dat is waar ik van hou en dus ook naar streef.  Ik shop bijna altijd bij de goedkopere ketens zoals H&M en Forever21 maar zo hoeft het zeker niet te lijken.

Tijdens het winkelen

De eerste stap van een duurder lijkende outfit is het nakijken van de stoffen die je wilt kopen. Als je in de winkel staat moet je echt goed op de verschillende stofjes letten. Voelen ze dik en luxueus aan? Dan is het zeker een go! Schijnt het stof door of voelt het heel erg prikkelend en goedkoop aan? Laat het dan vooral hangen want dan zal het er op je lichaam ook niet mooi uitzien.

Stap twee is het passen van de kleding. Een goede outfit begint bij kleding die goed bij je lichaamsvorm past en die niet te groot of te klein is. Ik haat het om kleding te passen maar het is echt súper belangrijk! Zorg er dus voor dat je alles van te voren even goed past om te zien of het er ok uit ziet.

De accessoires

Mijn belangrijkste tips voor een duurder lijkende outfit hebben vooral met de accessoires te maken. Zelf een simpele zwarte t-shirt of een basic rokje kun je er heel makkelijk duurder uit laten zien, gewoon door de juiste accessoires te gebruiken. Je zou dan denken dat deze accessoires zeer duur zijn maar niets is minder waar! Gewoon een paar mooie afgewerkte eyecatchers zijn echt voldoende.

Een goed voorbeeld hiervan zijn deze oorbellen van juwelier Lucardi. De Nederlandse lezers zullen gelijk weten welke juwelier ik bedoel. Bij Lucardi hebben ze ongelofelijk veel mooie sieraden en ze kosten niet eens zoveel geld. De kwaliteit van de sieraden is écht wel goed en ze voelen echt heel luxueus aan. Draag deze oorbellen bij een simpele outfit en het ‘niveau’ van de outfit wordt gelijk een stuk omhoog getrokken. Kies er nog een leuke tas en horloge bij et voila: je outfit lijkt gelijk een pak chiquer.

Mijn favoriete items om outfits mee te upgraden zijn oorbellen, armbanden en horloges. De armband zou je desnoods zelfs kunnen skippen want met een mooi klassiek horloge en statement oorbellen kom je ook al een heel eind!

Hoe upgrade jij je outfits? Wat zijn jouw favoriete accessoires? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

6 Comments

 1. August 13, 2017 / 12:36 pm

  k doe echt exact wat jij doet! Al kijk ik ook wat de trends zijn bij grote merken en welke combi’s de modellen dragen en die maak ik dan na met goedkopere items

  Ilona

 2. August 13, 2017 / 12:54 pm

  Fijne tips, ik ben ook fan van juwelier Lucardi, ik kocht daar een mooie ketting en armband die echt van goede kwaliteit zijn! 🙂

 3. August 13, 2017 / 4:23 pm

  Handige tips! Bedankt x

 4. August 13, 2017 / 5:55 pm

  Wat een fijne en handige tips. Ik vind het passen altijd wat lastig, als in bepalen of de maat echt helemaal goed is.

 5. Christine
  August 15, 2017 / 1:11 am

  Ik vind dat enkele juwelen en een leuk jasje een super simpele outfit en zoveel leuker maken 😀

 6. August 15, 2017 / 7:22 pm

  Wat leuk om te wetten…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?