web analytics

Louis Vuitton Speedy 30 Damier Ebene

Vandaag wil ik jullie mijn lievelingstas laten zien: mijn Louis Vuitton Speedy 30 Damier Ebene. Omdat het natuurlijk een hele dure aankoop is wil ik jullie zoveel mogelijk informatie meegeven over deze tas. Ik begrijp dat het heel veel geld is voor ‘maar’ een tas, maar als je dan toch bereid bent om het er aan te geven wil je wel goed geïnformeerd zijn natuurlijk.

Louis Vuitton Speedy 30, Louis Vuitton Speedy 30 Damier Ebene, Louis Vuitton Damier Ebene

Louis Vuitton Speedy 30, Louis Vuitton Speedy 30 Damier Ebene, Louis Vuitton Damier Ebene

Prijzen bij Louis Vuitton

Ik kocht mijn tas op de dag van mijn 18e verjaardag, in de Louis Vuitton winkel in Antwerpen. Op dat moment kostte ze nog maar 490 euro, ondertussen is de prijs al serieus gestegen. Op het moment van schrijven kost de Louis Vuitton Speedy 30 in Damier Ebene al € 800. Dat is een serieus prijsverschil.

Ongeveer ieder seizoen voert Louis Vuitton een prijsverhoging door, dus als je er al een hele tijd aan denkt om een LV aan te schaffen: doe het dan zo snel mogelijk. Bij de duurdere tassen zijn de prijsverschillen zelfs nog een pak hoger. Ik had mijn oog laten vallen op een Speedy Multicolor een paar jaar terug, toen kostte ze nog rond de € 1500. Ondertussen is dit ook al met € 1000 gestegen.

Wil je graag de huidige prijs van de LV tassen controleren? Dit kan heel makkelijk via de Europese website. Hierop vind je de Louis Vuitton Speedy 30 prijs makkelijk terug.

Louis Vuitton Speedy 30, Louis Vuitton Speedy 30 Damier Ebene, Louis Vuitton Damier Ebene

Louis Vuitton Speedy 30, Louis Vuitton Speedy 30 Damier Ebene, Louis Vuitton Damier Ebene

Het aankopen van een Louis Vuitton Speedy 30 tas

Zoals ik al zei heb ik deze tas in Antwerpen gekocht. Je vindt de LV store op de Komedieplaats nummer 14. De bediening was echt super! Ik vertelde hun dat ik op zoek was naar een Speedy maar nog niet goed wist welke maat. Daarom gaven ze me een 25,30 en 35 die ik dan mocht ‘passen’ voor de spiegel. De 30 was echt perfect voor mijn lichaamsbouw!

Nadat ik in het klantenbestand werd geplaatst werd mijn tas nauwkeurig ingepakt. Eerst mooi opgeplooid, dan in een doekje en daarna de doos in. Die daarna ook nog eens in een mooie bruine zak werd gestoken.

Louis Vuitton Speedy 30, Louis Vuitton Speedy 30 Damier Ebene, Louis Vuitton Damier Ebene

Ook een leuke attentie: een aantal weken na het aankopen van de Louis Vuitton Speedy 30 tas kreeg ik een briefje van de verkoopster die me de tas verkocht had. Hierin wou ze me nog bedanken voor mijn aankoop en succes toewensen met de tas. Dit soort service bewijst nog maar eens waarom Louis Vuitton een fantastisch merk is.

Louis

Het personaliseren van je Louis Vuitton Speedy 30

Wat kun je verder nog veranderen aan jouw tas om ze echt te personaliseren? Allereerst kun je jouw initialen laten graveren. Dit doen ze in de store zelf en het is nog gratis ook. Je moet je tas dan wel een dag achterlaten. Je kunt kiezen welke kleur je neemt, hoeveel letters, … dus je hebt vrij veel keuze.
Zelf vond ik dat niet zo’n goed idee aangezien ik vaak uitgelachen wordt met mijn initialen. Daarom koos ik voor een bandeau. Dit is een dun, klein sjaaltje dat je ook rond je nek kan binden. Iedereen in de LV store droeg er zo een rond zijn of haar nek. Ik daarentegen vond ze een pak leuker rond mijn tas! Omdat de binnenkant van mijn tas rood was vond ik het een goed idee om voor een rode bandeau te gaan. Deze is de ‘Polka Bandeau‘.

Louis Vuitton Speedy 30, Louis Vuitton Speedy 30 Damier Ebene, Louis Vuitton Damier Ebene

Ik hoop dat jullie nu wat meer weten over deze geweldige tas. Ik gebruik ze nog steeds met veel liefde en ze ziet er nog altijd hetzelfde uit als de dag dat ik ze kocht, ongeacht hoe vaak ik ze ook gebruik. Het smaakt zeker naar meer, al mag ik nu toch weer een aantal jaren sparen! 😉

Meer weten? Lees mijn artikel met de meest gestelde vragen over mijn Louis Vuitton tas!

Wat vind jij van deze Louis Vuitton Speedy 30? 

Amy
Share:

6 Comments

 1. April 2, 2013 / 7:41 am

  Ik heb deze ook maar de wit -grijs versie 🙂 Ik kan wel geld uitgeven aan designer tassen, maar niet elke maand.. haha 🙂 Mijn droom is een grote Gucci bag.. tja!
  Eefje

 2. Bianca
  April 3, 2013 / 9:19 pm

  mooie tas!

 3. Kitty
  July 18, 2013 / 1:45 pm

  Hoi, leuke review vd tas. Ik ga zelf een Neverfull kopen, maar twijfel om het in Antwerpen te doen omdat ik een heel negatief verhaal over die LV store las op internet. Zou jij het mij aanraden of afraden? Grtz

  • Amy
   Author
   July 18, 2013 / 3:49 pm

   Ik ben zelf in Antwerpen geweest voor zowel mijn tas als de bandeau en ik heb telkens een geweldige service gehad! Iedereen was heel behulpzaam, je kreeg voldoende tijd om tassen te ‘passen’ voor de spiegel en om een beslissing te maken. Ik zou het dus zeker aanraden.

 4. Shari
  November 26, 2013 / 9:26 pm

  ik heb ook een speedy ( 35) in monogram ook aangekocht te antwerpen super service en ga binnenkort zelf mijn speedy 30 halen en ben zeker bereid zoveel geld uit te geven aan zo’n tassen ! i love my LV bag !

 5. Hanne
  October 25, 2014 / 6:22 pm

  Hey
  Ik vind de speedy 30 een super mooie handtas en zou hem heel graag willen kopen, maar ik vind nergens de exacte prijs ervan. Weet er iemand hoeveel hij juist kost?
  Alvast bedankt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?