Mijn musthaves voor de herfst/winter

De laatste jaren heb ik mijn eigen stijl volledig kunnen ontwikkelen waardoor ik goed weet wat ik zeer graag of juist minder graag draag. Mijn complete garderobe is aangepast aan mijn stijl en bevat enkel stuks die ik écht draag. Het leek me daarom wel eens leuk om jullie mee te nemen doorheen mijn kleerkast.

In dit artikel wil ik jullie daarom mijn absolute musthaves voor de herfst en winter laten zien. Deze stukken draag ik meerdere keren per week aangezien ze makkelijk te combineren zijn. Kijk je mee?

Rokjes

Winter of zomer, je zult me echt zelden in een broek betrappen. Ik draag ongeveer 95% van de tijd een rok, liefst een rok die boven de knie eindigt.

Mijn favoriete stijl van rokjes zijn de klassieke skater skirts, deze heb ik dan ook in verschillende kleuren. Rood, groen, zwart of blauw… Ik heb het allemaal!

Ook van die tweed-achtige rokjes vind ik helemaal geweldig. Zeer flatterend ook aangezien ze alles zeer goed naar binnen duwen.

Schoenen

Doordat ik bijna altijd rokjes draag zul je me zelden met een paar chunky sneakers zien, tenzij ik op vakantie ben en veel moet wandelen. Ook pumps draag ik zelden, mede doordat ik steunzolen draag.

Wat ik dan wél onder mijn rokjes draag? Een goed stel overknee boots of een paar ‘chiquere’ sneakers zoals deze zwarte sneakers van Sacha.

Deze sneakers zijn lekker comfortabel en ze zien er ook heel erg tof uit onder een rokje. Wat ik zo fijn vind aan de schoenen van Sacha is dat je de zool er uit kunt halen waardoor je je eigen (steun)zolen er in kunt steken.

Bovenstukken

Ik ben best saai als het aankomt op bovenstukken omdat ik er vooral wil voor zorgen dat mijn rokjes de statement pieces van mijn look zijn.

Daarom bestaat 95% van mijn garderobe uit zwarte bovenstukken. Knitted sweaters of ribbed t-shirts, ik heb het allemaal in mijn kast hangen. Combineert lekker makkelijk met skater skirts of tweed skirts zonder dat je al te veel na hoeft te denken.


Je zou dus wel kunnen zeggen dat mijn herfst/winter garderobe best wel saai is maar eerlijk? Ik draag liever vaak dezelfde soort kleding waar ik me goed in voel dan dat ik stuks moet dragen die on trend zijn maar die ik vreselijk vind.

Geef mij maar gewoon een knitted sweater met een geruit rokje erbij met daar een paar leuke sneakers onder. Meer moet dat niet zijn!

Wat voor kleding draag jij het liefst? 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?