web analytics

Missie winter garderobe

Sinds ik terug ben uit het warme Monaco kan ik er niet meer onder uit, het is gewoon echt goed koud geworden hier.  Het wordt dus stilaan tijd om mijn oude vertrouwde T-shirts weer op te bergen en om iets dikkere stukken uit te zoeken. De meeste mensen vinden shoppen echt heerlijk maar ik vind het 10 keer niks en al hélemaal niet als het om winterkleding gaat. Daarom ga ik me dit keer laten helpen en in dit artikel vertel ik jullie hoe!

Noem me gerust een ‘slechte’ vrouw want eerlijk is eerlijk, ik kijk liever voetbal dan dat ik ga shoppen. Cosmetica of sneakers kopen vind ik nog wel leuk maar kleding is echt een ramp. Het feit dat ik geen makkelijke maten heb door mijn lipoedeem helpt er natuurlijk ook niet echt aan. Nee, je kunt mij echt geen plezier doen met hele dagen rond te sjokken en veel te kleine pashokjes binnen te gaan. In de zomer met terrasjesweer durf ik het nog overwegen maar nu krijg je me echt niet meer richting de kledingwinkels.

Daarom hou ik ervan om online te shoppen. Gewoon lekker makkelijk vanuit de zetel met de laptop op schoot en een warme kop thee erbij, dat vind ik dan weer veel ontspannender. Je kunt de kleren dan ook gewoon comfortabeler passen en je hebt geen last van confronterende paskamer spiegels. En ik ben dus niet de enige want blijkbaar is de helft van de Belgen verslaafd aan online shoppen.

Nu dat het dus echt koud begint te worden moet ik er dus weer dringend werk van maken om goede winterse stukken aan te kopen. Jullie weten dat ik geen held ben in fashion dus ik ben van plan om gebruik te maken van een Zalon stylist. Zalon is een concept van webshop Zalando, die jullie allemaal waarschijnlijk wel kennen. Zalando is echt een van mijn absolute favoriete webshops als het aankomt op kleding shoppen. Ze hebben gewoon zo’n groot assortiment en ook veel grote maten én wide fit schoenen dus ik pas voor de verandering gewoon in hun kleding.

Bij Zalando kun je dus gewoon normaal shoppen zoals je gewend bent maar je kunt dus ook kiezen voor een Zalon box, een box die samengesteld wordt door een Zalon stylist. Het concept is simpel: je beantwoordt een hele reeks vragen over je kledingsmaak, je maten, de dingen waar je naar op zoek bent enz. Aan de hand van deze vragenlijst stelt de Zalon stylist een box voor je samen. Je kiest daarna welke stukken je wel of niet wilt houden waardoor je dus zelf kunt bepalen hoeveel je er aan uit geeft.

Ik vind het alleszins een goed concept omdat je dus wel gewoon professionele hulp aangeboden krijgt zonder dat je hiervoor buiten moet komen. Het advies van de stylist is verder ook gewoon gratis, je betaalt alleen voor de kleding die je wilt houden. Deze service is dus echt ideaal als je het druk hebt of als je zoals mij gewoon totaal geen zin hebt om te gaan shoppen.

Ken jij Zalon al?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

2 Comments

  1. November 13, 2018 / 9:11 am

    Wat een super leuk concept! Zo kom je in aanmerking met trends die je zelf niet zo snel zou dragen.

  2. November 13, 2018 / 1:38 pm

    Ik vind dat ook echt een leuk concept. Het lijkt me heel leuk om te kijken wat iemand voor mij uit zou zoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?