Moschino Statement Bag van Duifhuizen tassen en koffers

Als je The Pink Perfectionist al even volgt dan weet je dat accessoires echt belangrijk zijn voor mij. Ik ben absoluut geen grote fashionista, dat is dan ook de reden waarom ik geen fashionblog maar een beautyblog heb. Toch hou ik ervan om fatsoenlijk voor de dag te komen en dat doe ik door de juiste accessoires te gebruiken. Lekker makkelijk en snel klaar! Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas uitzoeken om te reviewen. Vandaag vertel ik je graag meer over deze tas.

moschino-1

Een statement tas is voor mij niet perse een extreem opvallende tas maar juist een tas dat bij jou opvalt. Je hoeft dus geen knalroze tas met tijgerprint te dragen, zolang de tas er bij jouw outfit uitspringt vind ik het al een ‘statement bag’. Bij mij bestaat 80% van mijn kleerkast gewoon uit zwarte stukken en ja, ook mijn tassen zijn meestal gewoon zwart. Ik hou gewoon van de simpliciteit van zwart maar het wordt soms wel wat saai.

Daarom ben ik zo blij met mijn nieuwste tas van Moschino. Ik besloot om dit keer eens voor iets compleet anders te gaan, gewoon zodat mijn garderobe iets minder saai zou ogen. Ik koos voor een donkergrijze tas, dat in combinatie met al mijn zwarte stukken toch een echte statement bag is.

moschino-2

Ik hoef met een grijze tas niet zo erg uit mijn comfort zone te stappen en dat vind ik er juist zo fijn aan. Ik zou een knalroze of blauwe tas kunnen kopen maar eerlijk? Die zou waarschijnlijk toch gewoon achterin de kast belanden omdat het nét een stapje te ver is voor mij. Met een grijs exemplaar stap ik uit mijn comfort zone maar heb ik toch nog wel een ‘veilig’ gevoel. Het maakt mijn zwarte outfits af maar ik voel me nog steeds comfortabel.

Ook de leuke accenten aan deze tas zorgen ervoor dat het toch wat spectaculairder oogt. De tas is echt práchtig afgewerkt en er komen een heleboel speelse details in terug. Je hebt de lange ketting die je zowel over je schouder als crossbody kunt dragen, waardoor de tas lekker veelzijdig is. Ook het slotje in de vorm van een hartje vind ik erg leuk en speels staan! Dit is zeker geen saai exemplaar en het past perfect bij mijn casual/sporty outfits.

De tas is zeker ook zeer comfortabel want ondanks het kleine model is er toch lekker veel ruimte. Een tas moet voor mij niet al te groot zijn maar ik moet wel alle basics erin kwijt kunnen. Mijn telefoon, portemonnee, make-up, bril en een travelsize parfum moeten toch altijd wel mee. Deze tas heeft hier gelukkig voldoende ruimte voor maar is ook weer niet te groot waardoor de tas te zwaar of ongemakkelijk voelt.

moschino-3

Mijn model van tas is de Love Moschino handtas argento en ik ben er echt heel blij. Eerst twijfelde ik enorm over de kleur maar ik ben echt blij dat ik niet voor zwart ben gegaan dit keer! Ook deze donkergrijze kleur is prachtig en ideaal voor het najaar. Voor mij is het de perfecte statement bag waarmee mijn outfit gelijk af is, zonder dat ik veel moeite hoef te doen. Ideaal voor ‘luie fashionistas’ zoals ikzelf, haha!

Ook voor andere tassen kun je bij Duifhuizen tassen en koffers terecht. Ze hebben een uitgebreid assortiment en de verzending en levering gaan best snel. Het wordt gewoon met de koerier geleverd, inclusief tracking code. Je hoeft dus niet bang te zijn om een duurder exemplaar te bestellen want de tas komt écht wel aan dankzij de keurige en veilige levering.

Heb jij al een statement bag?

Share:

7 Comments

 1. Melike
  October 5, 2016 / 12:01 pm

  Mooi is die, doet me denken aan een chanel tas!

 2. October 5, 2016 / 9:37 pm

  Ik heb maar 1 tas….haha. drama, ik weet het 😉

 3. October 6, 2016 / 9:23 pm

  Wat een leuk tasje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?