My Jewellery armbanden (lente/zomer 2019)

De laatste tijd ben ik helemaal weg van sieraden. Ik verlaat mijn huis zelden zonder een groot paar oorringen, een choker en een aantal armbandjes. Vooral met armbanden durf ik nogal losgaan aangezien ik het geweldig vind om deze te combineren. Vandaag ga ik jullie een zomerse combinatie van My Jewellery armbanden laten zien. Deze combinatie is boho inspired en dus ideaal voor festivals, strandfeesjes of een BBQ. Kijk je mee?

Armbanden zijn de ideale accessoires om je outfit mee af te maken. Zelf draag ik ze heel graag maar wel op een specifieke manier. Ik draag mijn armbanden namelijk zelden alleen, meestal maak ik een combinatie van meerdere armbandjes.

Een van mijn favoriete combinaties van het moment maak ik met de armbanden van My Jewellery. Hiervoor maak ik gebruik van drie verschillende gouden armbandjes.

Het bovenste armbandje is mijn favoriet van de drie. Dit ‘galaxy’ armbandje heeft bedeltjes van maantjes en sterretjes en dat is echt helemaal in mijn stijl. Ik hou van sieraden met maantjes omdat het echt zo’n boho vibe heeft. Op de bedels na is het een redelijk simpel armbandje dus heel erg goed te combineren met andere stuks.

Dit soort bedelarmbanden wissel ik dan graag af met bangles, om de combinatie wat speelser te maken. Deze bangle met luipaardprint is ideaal om tussen andere simpele armbandjes te dragen. Hij is gemaakt van stainless steel oftewel materiaal dat normaal gezien niet zal verkleuren.

Het laatste armbandje in deze combinatie is een zeer uniek stuk aangezien het meerdere speciale elementen heeft. Enerzijds heb je de drie opvallende muntstukken in het midden, anderzijds heb je de rode kralen die doorheen het hele armbandje verwerkt zitten. Ook dit armbandje is gemaakt van stainless steel en gaat niet verkleuren, zeker een positief punt bij dit soort armbanden.

Ik ben ieder geval dol op deze My Jewellery armbanden. Ik draag ze meestal altijd in combinatie met elkaar maar ook afzonderlijk zijn ze goed te dragen, of natuurlijk in combinatie met andere stukken. Meestal draag ik dit soort armbanden dus met een choker of met een bijpassende gouden ketting. Je kunt er enorm veel kanten mee op en onderling lekker veel wisselen dus dat maakt het alleen maar leuker. Ik ben fan!

Wat vind jij van deze combinatie?

Share:

9 Comments

 1. April 6, 2019 / 2:20 pm

  Die zijn echt leuk. Staan ook super bij elkaar. En goud is altijd mooi!

 2. April 6, 2019 / 9:57 pm

  Ontzettend fijn en subtiel! heel erg mooi dat eigenlijk overal mooi bij staat.

 3. April 6, 2019 / 10:46 pm

  Wat een leuke armbandjes hebben ze bij myjewellery he! Ik heb ook echt een grote favoriet van hun!

 4. April 7, 2019 / 11:16 am

  Lijkt super mooi bij elkaar! Ik heb ook altijd mijn choker om, mijn fitbit, een zilveren daf (vrachtwagen) ketting en mijn pandora armbandje en nog een zilveren schakelarmbandje om, meestal 4 ringen om en ik heb 2 helix piercingen en 4 oorbelgaatjes, ik kan ook absoluut niet zonder sieraden, voel me heel kaal als ik 1 van de bovenstaande dingen niet om heb haha!

 5. April 7, 2019 / 7:14 pm

  Het armbandje met het maantje vind ik erg leuk en ook wel stijlvol, maar eigenlijk is het ergens ook wel simpel. Op een goede manier 🙂

 6. April 8, 2019 / 1:46 pm

  Ik ben wel fan van fijne juweetljes als deze, al kies ik wel altijd voor zilver, staat me beter vind ik!

 7. April 10, 2019 / 12:50 pm

  Wat een fijne armcandy! Ik ben zelf ook dol op gouden sieraden en vind deze combinatie heel erg fijn ☺️🌿

 8. Juliette - Strongbody.nl
  April 10, 2019 / 5:05 pm

  Wat een mooie combinatie! Ik hou hier wel van. Fijn en simpel maar mooi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?