New in: witte platformsneakers

Normaal gezien blijf ik ver weg van alles wat ‘in trend’ is. Niet perse omdat ik alternatief wil zijn maar gewoon omdat mijn stijl zo vreselijk basic is dat ik trendy stukken meestal niet mooi vind. Doe mij maar gewoon een jeans, t-shirt en een mooi paar sneakers. Toch heb ik me kunnen laten bekoren door een nieuwe trend: de platformsneakers. Ik ben sowieso echt al wel een sneakermens dus als ik eens wat afwisseling heb is het des te leuker. Ik ben echt helemaal gek op deze trend en vertel er vandaag graag meer over. Kijk je mee?

Je ziet ze tegenwoordig overal: de platformsneakers. Het zijn in essentie gewoon doodnormale sneakers maar dan met een veel dikkere zool. Toen ik voor het eerst over de trend hoorde en het woord ‘plateau’ zag terugkomen moest ik gelijk aan de plateauschoenen van de 90’s denken (Spice Girls anyone?). Gelukkig is dat bij deze nieuwe platformsneakers dus niet het geval aangezien het maar een klein plateautje is. Ideaal voor mensen die geen hakken kunnen of willen dragen maar toch wel een aantal cm groter willen zijn. Voor mijn lengte van 1.53 is dat dus ook super! 😉

Toen ik deze sneakers van Sacha zag ik werd dan ook gelijk verliefd. Ik had eerder al eens een paar witte sneakers van Sacha en die zaten zó fijn en waren echt stevig qua stof. De combinatie met de platform trend leek me dan ook tof om te proberen.

Witte sneakers zijn ook gewoon heel erg tof om te dragen tijdens de lente en zomer. Ik draag onder alles sneakers, ook onder chiquere stukken of zelfs onder jurkjes. Als je een mooi afgewerkt paar hebt kan dat in mijn ogen zeker.

Deze nieuwe Sacha sneakers draag ik vooral graag onder kimono’s en off the shoulders. Heel erg boho en tegelijkertijd ook heel erg praktisch! In het begin dacht ik dat ze misschien wat stijfjes zouden lopen door de dikke plateauzool maar dat valt in de praktijk heel goed mee. Ze zijn dus volledig goedgekeurd en ik ga ze nog vaak dragen de komende maanden!

Heb jij al een paar platformsneakers?

Share:

2 Comments

  1. April 24, 2018 / 10:22 pm

    Wij verkopen deze witte sneakers ook mega hard! ze zijn echt zo leuk!

  2. June 13, 2018 / 12:10 pm

    Witte sneakers zijn en blijven dé zomertrend – zeker in combinatie met een beetje platform. Puma heeft ook een uitgebreide collectie onder de noemer Puma Basket. Heb je die al eens gezien?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?