New in: Victoria oorbellen

In mijn ‘zo laat je je outfit duurder lijken‘ artikel vertelde ik al wat meer over accessoires. Ze kunnen je outfit echt maken of kraken maar hoeven gelukkig niet altijd heel duur te zijn om een bonus te geven aan je outfit. Een leuk merk dat kwalitatief mooie sieraden maakt voor een relatief fijne prijs is Victoria, het merk dat je waarschijnlijk wel kent van de homeparty’s. Ik heb een nieuw paar oorbellen en wil ze graag met jullie delen! Kijk je mee naar mijn Victoria oorbellen?

Victoria oorbellen

Victoria juwelen worden verkocht via de welbekende homeparty’s. Net zoals Tupperware en Mylène komt er een consulente bij jou (of bij een vriendin) om in een gezellige huiselijke sfeer de nieuwigheden voor te stellen. Victoria is een heel chique en klassiek merk en helaas soms een beetje té klassiek naar mijn smaak. Je ziet vooral veel zilveren hangers, parels en andere tijdloze klassieke stukken. Ik hou wel van een tijdloos stuk maar ik wil ook dat het nog steeds wat jong en speels blijft. Daarom viel mijn oog gelijk op deze mooie strikjes.

Victoria oorbellen

Tegenwoordig hou ik echt van mooie studs en laat ik de ringen vaker liggen. Ik weet niet waarom maar ik vind studs en oorknopjes toch altijd iets chiquer staan bij een outfit, terwijl ik ringen en hangers toch iets speelser vind. Deze strikjes zijn de perfecte combinatie van de twee.

Wat ik zo fijn vind aan de juwelen van Victoria is dat ze zeer vakkundig gemaakt zijn maar toch niet zoveel kosten. Voor dit paar betaalde ik slechts € 29 en ik vind ze er echt heel luxe uitzien. Je krijgt ze ook in een mooi doosje en zakje geleverd, net zoals bij designer sieraden waarvoor je soms honderden euro’s betaald. Je krijgt dus het luxe gevoel voor een fractie van de kost.

Victoria oorbellen

Het enige nadeel is dat het dus altijd via zo’n homeparty moet gaan en dat je ze niet via een fysieke winkel of webshop kunt kopen. Hier bij mij in de regio worden dit soort homeparty’s wel maandelijks georganiseerd maar je kunt natuurlijk ook zelf altijd eentje organiseren. Meer informatie over Victoria vind je via hun website.

Wat vind jij van mijn nieuwe Victoria oorbellen?

Share:

6 Comments

 1. June 7, 2016 / 4:42 pm

  Mooie oorbellen. Mijn mama geeft homeparty’s van Victoria.

 2. Karlien - Polished Cats
  June 7, 2016 / 8:01 pm

  echt schattige oorbelletjes! zo leuk

  liefs
  Karlien

 3. Astrid
  June 8, 2016 / 6:22 pm

  Schattige oorbelletjes! Jammer dat je ze niet ergens ‘gewoon’ kunt kopen.

 4. De Dotties
  June 8, 2016 / 11:51 pm

  Ik heb twee ringen van dit merk die ik wel fijn vind!

 5. June 10, 2016 / 2:19 pm

  Ik heb net ook twee setjes oorbellen en een ring bij Victoria gekocht. Ze zijn echt heel mooi en feestelijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?