Nice Guy Freddie telefoonkettingen

Tegenwoordig gaan we nergens meer naartoe zonder onze telefoon. Social media, Google Maps of de apps van het openbaar vervoer, … We kunnen nu eenmaal niet meer zonder.

Daarom is het belangrijk dat we onze telefoon altijd bij hebben, alleen is dat niet altijd even handig. Stel dat je geen handtas mee mag nemen, je hebt een broek zonder grote zakken of je wilt gewoon niet sleuren met een tas. Wat doe je dan?

Het antwoord is eigenlijk vrij simpel: je hangt je telefoon aan een telefoonketting. Geen onnodig gesleur met te grote handtassen of krassen op je telefoon omdat je hem wanhopig in je broekzak probeert te stoppen. Mijn persoonlijke favoriet? De Nice Guy Freddie telefoonkettingen.

Wat is Nice Guy Freddie?

Nice Guy Freddie werd in 2019 opgericht door de Nederlandse Anne-Marie den Hertog. Ze is geboren in Nederland maar woont inmiddels in het bruisende, drukke Berlijn.

Na de komst van twee kleine kinderen merkte ze hoe onpraktisch het is om telkens een grote handtas mee te sleuren waarin je je telefoon moet liggen zoeken. Ze was dus op zoek naar een fashionable oplossing voor haar probleem maar kon deze niet vinden. Daarom heeft ze besloten om zelf telefoonkettingen te maken en te verkopen onder de naam Nice Guy Freddie.

Hoe werken de telefoonkettingen?

Een telefoonketting is eigenlijk een zeer simpele én mooie oplossing. De kettingen hangen vast aan een doorzichtig hoesje waar je je telefoon in kunt stoppen. Dit hoesje bevat dan weer twee haakjes waar de kettingen door zitten en geloof me, de haakjes zitten goed vast.

Zelfs als je er veel kracht of gewicht op zet krijg je deze haakjes niet los aangezien ze echt vastzitten IN het hoesje. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de haakjes loskomen door het gewicht van je telefoon.

De ketting zelf is zeer dik, stevig en duurzaam. Je voelt gelijk dat het materiaal van de ketting zeer stevig is. Ondanks het feit dat het zo’n dikke ketting is staat het wel heel erg mooi, het ziet er zeker niet suf uit.

Het leuke aan zo’n telefoonhoesje met koord is dat de koorden in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Effen goud, appelblauwzeegroen, blauw gestreept, paars, … Er zit voor iedereen wel een leuk kleurtje tussen.

Mijn persoonlijke ervaring

Sinds mijn operatie vind ik het echt vreselijk om lange broeken te dragen dus ik loop 95% van de tijd rond in een rokje. Dat is natuurlijk geen probleem mits je een handtas bij hebt of een jas met zakken, je moet natuurlijk je telefoon ergens kunnen laten.

Helaas is het niet altijd even evident om een handtas ergens mee naartoe te nemen, zeker niet sinds de terreurdreiging. Daarom mag je op sommige plaatsen zoals een voetbalstadion of concertzaal niet meer binnen met handtas.

Ik moest dus OF een broek dragen OF mijn telefoon de hele tijd vasthouden. Best gevaarlijk tijdens een voetbalmatch, je wilt niet weten hoe vaak mijn telefoon al gevallen is.

De kwaliteit

Sinds ik de Nice Guy Freddie telefoonkettingen gebruik heb ik daar geen last meer van. Ik kan gewoon handsfree supporteren én ik hoef geen handtas mee binnen te smokkelen.

De kwaliteit van de kettingen is gewoon zo goed, ik hoef totaal niet bang te zijn dat er iets met mijn telefoon zal gebeuren. Inmiddels hebben mijn kettingen al meerdere voetbalmatchen, busreizen en vliegreizen overleefd zonder enig probleem.

Verkrijgbaarheid

Zelf ook geïnteresseerd in een telefoonhoesje met koord? Via de website van Nice Guy Freddie kun je deze leuke kettingen makkelijk kopen. Voor € 25 krijg je een hoesje inclusief zeer stevige en duurzame ketting. In mijn ogen zijn ze het zeker waard want de kwaliteit is gewoonweg top.

Voor mij persoonlijk hebben deze kettingen hun nut al meermaals bewezen dus ik ga ze met veel plezier blijven gebruiken.

Wat vind jij van dit concept? 

Share:

2 Comments

  1. October 31, 2019 / 12:51 pm

    Ik heb het al vaak voorbij zien komen en het lijkt me super handig! Ik draag ook graag rokjes en daarnaast ben ik ook altijd mijn telefoon kwijt, dit zou wel een goede oplossing kunnen zijn. Al is het soms ook wel lekker rustig zonder telefoon, haha.

  2. October 31, 2019 / 4:24 pm

    Ik heb dit nog niet eerder gezien, wat bijzonder. Het is wel een handige oplossing als je niet veel wilt mee nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?