web analytics

Stijlinspiratie: Cheryl Blossom

Kennen jullie de serie Riverdale op Netflix? Het is een drama/mysterie reeks gebaseerd op de Archie Comics stripboeken. Ik ben er echt helemaal verslaafd aan en ik volg de serie dan ook trouw. Buiten al het mysterie om is het ook een leuke serie om te kijken als je stijlinspiratie op wilt doen. Ikzelf ben vooral geïnspireerd door de stijl van Cheryl Blossom, een van de personages. In dit artikel laat ik een aantal mooie stukken zijn die helemaal Cheryl proof zijn!

Cheryl Blossom Essentials A rough guide…

Cheryl Blossom Essentials A rough guide on how to get Cheryl’s style. Her outfits usually consist of…* High neck tops* Crew neck tops* Belts* Ribbed tops* Vintage pins*Collared dresses* Chokers* Jackets/Blazers* Fitted skirts* Flared skirts* Blouses* Shorts* Heels * Shoulder bags* Handbags* Crop tops If you want to slowly transition your wardrobe to get Cheryl’s style, try these tips!

Cheryl Blossom is een rijke roodharige dame met een geweldige stijl. Buiten haar haar om komt de kleur rood namelijk ook veel voor in de rest van haar outfit. Zo loopt ze bijna altijd rond met roodgestifte lippen en gaat ze ook vaak nog voor een rood kledingstuk. Je kunt haar stijl in mijn ogen het best omschrijven als ‘gothic chic’.

Er zijn veel items die je geregeld terug ziet komen waaronder o.a. chokers, jurkjes, skater skirts, leren jasjes, knitted sweaters. Verder is ze ook een groot fan van kant.

Als je de stijl van Cheryl na wilt bootsen heb je dus een paar key pieces nodig, die gelukkig niet al teveel hoeven te kosten. Ik begin mijn eigen outfits zelf altijd met het gepaste schoeisel.

Als je voor een Cheryl-like outfit wilt gaan kun je dus het best kiezen voor een mooi paar over the knee boots. Deze zijn vaak nogal aan de prijzige kant dus je moet soms wel even goed zoeken. Via websites zoals KledingKopen.nl kun je heel makkelijk prijzen van schoenen vergelijken. Ze vergelijken tientallen webshops waardoor je altijd de beste, mooiste én goedkoopste schoenen kunt vinden.

Op momenten dat ik zelf voor een Cheryl look ga kies ik meestal voor een knitted sweater die ik in een mooie skater skirt steek. Jullie weten misschien al wel dat ik steunkousen moet dragen en deze combineren echt makkelijk met een skater skirt! Via KledingKopen.nl vind je tientallen skater skirts en plooirokken. Van ASOS tot Boohoo, genoeg webshops én rokjes om uit te kiezen!

Afwerken doe je natuurlijk met de juiste accessoires. Cheryl staat vooral bekend om haar obsessie met kersen en dit zie je dan ook vaak terugkomen in haar outfits. Ook draagt ze vaak een opvallende spinnen broche, ze heeft er namelijk een heleboel in haar collectie. Ik ben zelf niet zo’n broche persoon dus dat laat ik achterwege.

Wat ik wél bijna altijd draag is een choker, iets wat Cheryl ook vaak draagt. Ik vind het gewoon gelijk zo classy en het maakt je hele outfit echt af zonder dat je veel moeite hoeft te doen. Ik koop die van mij meestal gewoon bij Forever21.

Ik vind de stijl van Cheryl dus echt helemaal en ook nog eens goed draagbaar. Laat de broche en chokers achterwege en het komt gewoon neer op een knitted sweater met een rokje. Zeer simpel dus om zelf aan je garderobe toe te voegen!

Wie is jouw stijlicoon?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. April 13, 2018 / 3:41 pm

    Leuk artikel! Hoewel ik de serie niet kijk, vind ik de inspiratie die je hebt gemaakt wel erg leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?