The Perfect Christmas met Hunkemöller

Het eindejaar is voor mij echt een periode van gezelligheid én glamour. Het is lekker vroeg donker, er branden kaarsjes en de kerstboom staat te blinken in de hoek van de woonkamer. Ondertussen zijn er ook lekker veel leuke gelegenheden waarbij je kunt afspreken met vrienden en familie. We denken vaak aan onze make-up en onze feestkleding maar wat er onder zit durven we wel eens vergeten. Daarom wil ik jullie vandaag graag meer vertellen over de glamorous Kerst collectie van Hunkemöller. Kijk je mee?

Kerst collecties vind je niet alleen in de cosmeticawereld, ook lingeriespecialist Hunkemöller doet eraan mee. Ze hebben dit jaar een zeer uitgebreide Kerst collectie gelanceerd waar je werkelijk vanalles in terug kunt vinden. Prachtig gedetailleerde bh’s, jarretellen bezet met steentjes, comfy bralettes, … Kortom, er ziet wel voor iedereen iets leuk tussen. De grote leidraad van de collectie is dat alles extra sparkly en glamoureus is voor de feestdagen.

Ik heb voor de feestdagen o.a. een cadeaukaart van Hunkemöller gevraagd dus ik ben al maar aan mijn wishlist begonnen. Ik heb al een aantal stuks gevonden uit de Kerst collectie die mijn aandacht gelijk trokken. Dit zijn mijn favoriete stuks:

Voorgevormde longline beugel bh Laurel / String Laurel / Brazilian Laurel

Als je mijn blog al even volgt, dan weet je waarschijnlijk al wel dat zwart en rood echt mijn kleuren zijn als het op (onder)kleding aankomt. Ik vind zowel zwart als rood zo sexy maar tegelijkertijd ook makkelijk. Het staat bij alles en het geeft je zelfvertrouwen gelijk een boost. Een mooie set kan dus zeker het verschil maken!

Een van mijn favoriete sets uit de kerstcollectie is de Laurel set in het rood. De bh is volledig bezet met kant en heeft een sexy bandje in het midden. Hij is voorgevormd en heeft een beugel waardoor hij genoeg steun kan bieden. De bovenkant van de bh is bezet met prachtige kleine steentjes. Ook de broekjes die bij deze set horen zijn bezet met kant en steentjes.

Niet-voorgevormde beugel bh Dulce / Brazilian Dulce / Brazilian Laurel

Rood wissel ik dus graag af met zwart. Daarom heb ik ook een aantal ‘Dulce’ items op mijn lijstje staan, waaronder dus de bh en de Brazilian. De Laurel van hierboven vind ik zo mooi dat ik de Brazilian hiervan buiten in het rood ook graag in zwart wil hebben. Ideaal om te mixen en matchen met andere stuks die ik al heb!

Buiten lingerie hebben ze ook een hele hoop leuke pyjama’s trouwens, moest je je toch comfortabeler voelen in een gewone lange pyjamabroek. Daar ga ik zeker binnenkort ook nog wat over schrijven maar voor nu wou ik het extra feestelijk houden met al deze glitter en glamour, haha!

Wat vind jij van de kerst collectie van Hunkemöller?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?