web analytics

Herfst- en wintermusthaves

De temperatuur is op een week tijd enorm gedaald. Waar ik begin november nog in m’n t-shirt en korte broek buiten liep (yes, ik ben gek!) moet ik nu alweer m’n sjaals en mutsen gaan bovenhalen. Voor je het weet daalt de temperatuur weer tot onder het vriespunt en dan moet je wel voorbereid zijn natuurlijk. Daarom wil ik jullie vandaag wat leuke items laten zien waarmee ik mijn garderobe coldproof maak.

Een goede muts is goud waard. Dit seizoen draag ik het liefst een dunner exemplaar, dikke mutsen hou ik liever voor als het echt heel koud is (denk -5°C). Ik hou absoluut niet van heel opvallende exemplaren met bolletjes eraan of een opvallende opdruk. Dit exemplaar vind ik ideaal. Het is zwart en combineert dus makkelijk en is door de pailletten ook weer niet té saai.

Jassen laat ik liefst zo lang mogelijk aan de kant, ik doe wel een pull aan met lange mouwen. Om het iets warmer te krijgen draag ik graag een bodywarmer over m’n pull heen. Ik draag ze het liefst in combinatie met een V-hals pull en dan laat  ik de bodywarmer openhangen. Deze kledingstukken komen van bij Zalando. Je hoeft de deur dus niet uit om ze in huis te halen én met de kortingscodes van Solden.be wordt het nog een pak goedkoper!

Ik probeer echte winterkledij dus zo lang mogelijk uit te stellen maar soms kun je nu eenmaal niet anders. Met een goede jas kun je gelukkig al veel oplossen. Zelf ga ik dit jaar voor opvallend, ik ben het een beetje zat om alleen maar grijs en zwart te dragen. Deze rode jas van 3suisses vind ik echt prachtig, hij is ook ideaal voor mensen met korte benen zoals ik. Geen parka’s of trenchcoats voor mij!

Ook goede schoenen zijn onmisbaar. Iedere winter heb ik weer hetzelfde probleem dat ik te lang wacht en dus geen geschikt paar kan vinden. Dit paar van Omoda gaat alvast op de wishlist. Niet te kort en niet te lang, ideaal voor deze tijd van het jaar. Je hoeft niet te wachten tot de sale om korting te krijgen, dankzij Solden.be kun je ze gelijk goedkoper krijgen!

Wat zijn jouw musthaves voor deze winter?

Amy
Share:

8 Comments

 1. November 16, 2013 / 7:39 am

  Die muts is leuk!

 2. Monique
  November 16, 2013 / 10:20 am

  Die laarsjes!

 3. Mademoiselle Sophistique
  November 16, 2013 / 10:20 am

  oh dat rode jasje is leuk! val je meteen lekker op in het straatbeeld 🙂

 4. November 16, 2013 / 3:10 pm

  Toffe items!

 5. Elke
  November 16, 2013 / 5:03 pm

  Leuke items heb je uitgekozen!

 6. Rowan - Rebels maar Romantisch
  November 16, 2013 / 6:51 pm

  Ik vind de fluffy trend zo leuk! 🙂 xo

 7. November 16, 2013 / 11:26 pm

  Leuke items! Ik ben nog steeds opzoek naar een leuke zwarte winterjas!

 8. November 16, 2013 / 11:43 pm

  Die laarzen zijn geweldig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?