web analytics

Winterjassen mogen weer opvallen

Tot voor kort hoefde je niet lang na te denken over de keuze voor een winterjas. Deze moest zwart, recht en tot halverwege het dijbeen zijn. En lekker warm natuurlijk. Zo paste het overal bij. Welnu, als je naar de huidige modetrend kijkt zie je dat dat tijdperk (voorlopig) over is. Jassen hebben nu een kleurtje, etnische prints of een ruitje. Ze mogen weer opvallen, en dat is goed nieuws. Al combineert het natuurlijk niet bij iedere outfit, dus je zult er niet aan ontkomen om meerdere jassen te kopen. Met deze tips zal je winter zeker slagen!

Opvallend

Een ding is duidelijk deze winter: er is een overweldigend aanbod aan jassen. Ze lijken hét kledingstuk van de winter te worden. De trend is dan ook om je outfit op je jas af te stemmen in plaats van andersom. Ja, dat is even wennen. Je ziet veel jassen in waterkleuren, van lichtblauw tot donker kobalt, de kleuren die deze winter het modebeeld gaan domineren. Mooi voor een klassieke elegante wollen mantel, maar ook voor lange overjassen die tot op de grond vallen en oversized blazers met een mannelijke touch. Ja, geen goedkope jassen allemaal, maar kijk eens op Winterjassen.com of je ergens een fijne korting kan krijgen. Nu de winterjas op de voorgrond gaat treden zou je ook eens kunnen denken over het gebruik van accessoires als over een ander kledingstuk: draag bijvoorbeeld je ketting over je jas heen , draag een leren ceintuur over je middel en stem de kleur van je schoenen af op je jas.

Oversized

Ook de trend van vorig jaar: oversized jassen, heeft stand gehouden. Hierdoor kun je onder je jas een lekkere dikke trui of gebreid vest dragen zonder dat je allerlei rare bobbels onder je jas ziet.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?