web analytics

On the wishlist: juwelen van Wim Meeussen

Als je mij al even volgt dan weet je dat ik dol ben op speciale en unieke dingen. Zowel beauty- als fashiongewijs probeer ik altijd dingen uit te zoeken die goed bij mij en mijn identiteit passen maar die niet gelijk zeer mainstream zijn. Ook sieraden vallen hieronder en daarom heb ik mijn oog laten vallen op een aantal stuks van Wim Meeussen. Kijk je mee?

Wim Meeussen

Ik ben iemand die niet vaak investeert in juwelen, horloges, tassen of andere accessoires. Als ik dan toch al besluit om het erop te wagen ga ik meestal voor een stuk waarvan ik weet dat het bij mij en mijn stijl past. Mijn stijl is meestal een mix tussen casual en sportief, meestal ook vrij eenvoudig maar wel altijd verzorgd. Ik ben niet zo van de statement pieces maar ik hou van stukken die er op een subtiele manier uitspringen.

Een prachtig afgewerkt stuk dat mijn outfit volledig samenbrengt, dat is dus datgene waar ik naar op zoek ben. Mijn smaak is dus niet al te goedkoop dus ik kwam al snel uit bij Wim Meeussen, een goudsmid uit Antwerpen. Alles wat Wim maakt is handgemaakt én uniek en laat dat nu net mijn aandacht getrokken hebben.

Ik begon wat rond te snuffelen op de website en ik vond zóveel moois! Zijn specialiteit bestaat uit trouwjuwelen maar zelfs als je niet gaat trouwen is er genoeg om uit te kiezen. Mijn oog viel direct op de unieke ringen met speciale details. Ook de oorstekers en armbandjes zien er prachtig uit. Lief en mooi afgewerkt maar tegelijkertijd hebben ze ook dat unieke en ruige randje. Compleet mijn stijl!

Zelf nieuwsgierig geworden naar de juwelen van Wim Meeussen? Bezoek dan zeker de website eens en laat je inspireren, of schuif het subtiel onder de neus van vriend- of vrouwlief om een hint te geven.

Kende jij de juwelen van Wim Meeussen al?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?